This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502327
  Anonym Anonym

  Hej.
  Tak for svaret tidligere, vi er nået den konklusion at købe bil når vi kommer derned, men.

  Efter at have søgt efter brugtbilssteder på nettet, har det vist sig at være lidt af en jungle, så jeg tænkte på om nogen sidder inde med et par tips om hvor det er bedst at søge og hvor man skal lede efter brugte biler når man kommer til Sydney?

  Og er der nogle guides man kan købe som uddybende fortæller om diverse aktiviteter Backpackere kan lave, om diverse regler man skal være opmæksom på osv. bare en god guidebog om at være backpacker i AU.

  påforhånd tak
  hilsen Zullut

  #3502330
  Anonym Gæst

  Lonely Planet er altid god 🙂

  #3502391
  Anonym Mor

  Hej Zullut
  Det er forholdsvist nemt at koebe bil i Australien, men man skal bare lige vide at der er mange brugtvogns forhandlere i Sydney som nyder at score kassen paa uvidende backpackere!!! Jeg bor i Australien og kender lidt til det hele. Og uanset hvad vil der altid vaere nogen risiko ved at koebe en brugt bil! Hvis i tjekker priser paa en internet side http://www.redbook.com.au vil i have en nogenlunde ide om prisen paa den bil kigger paa er den rigtige! I skal vide hvilket maerke, motor str osv. for at faa dend en rigtige pris! Generelt, skal i proeve at faa en bil med forholdsvis lave kilometer (150K max) saa er der en stoerre chance for at den kan holde uden for mange mekaniske problemer og at i kan faa en god pris for den bagefter!
  Vaer sikker paa at den har gode daek (det kan vaere dyrt at skifte ude paa larstyndskids!) og det er ogsaa en god ide at bruge $50-$100 paa at faa den tjekket hos NRMA (Falck i NSW).
  Det var det! Ha’ det sjovt!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account