This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507564
  Anonym Anonym

  Der er flere gode. Bl.a. spejdersport, hvor jeg selv har købt. De er rigtig gode til at vejlede. Plus de giver 10 procents rabat hvis du har købt rejsen igennem kilroy.

  #3507565
  Anonym Stine

  hejsa

  jeg vil helt klart anbefale forretninger som spejdersport, friluftslageret eller friluftsland. Den forretning på hovedbanegården sælger mest varer til familien danmark og ikke varer der holder i længden, så lad være med at bruge den. I almindelige sportsforretninger er det kun de færreste der ved hvad de snakker om, så hvis du skal have ordenligt vejledning er det klart at anbefale de 3 øverste navne…. du kan evt. gå ind på deres hjemmeside og læse om dem… det er bare lige 3xwww foran og et dk efter 😀
  hilsen stine

  #3507560
  Anonym Anonym

  hey jeg skal til australien til januar, og står og skal købe en rygsæk, er der nogle der kender nogle gode steder, fysiske butikker:) vil godt have noget vejledning, da jeg helt sikkert kommer til at gå en del…

  #3507561
  Anonym Anonym

  Hej
  Friluftsland er helt klart et godt bud.

  KR

  #3507563
  Anonym Anonym

  Hvis du bor tæt på København er der en knald god butik inde på Hovedbanen… Nede i enden ved Posthuset! De har meget godt. Sportsforretninger har også flere gode!

  #3507578
  Anonym Anonym

  Jeg har en Wolf Camper som jeg er meget glad for
  http://www.wolfcamper.dk/

  #3507583
  Anonym jimi

  tak for svarene, hvor mange liter skal min rygsæk være på hvis jeg skal ned til australien, og skal have det mest nødvendig med, altså ikke trangia osv, kun tøj og de vigtigste papirer? jeg tænker at man kun har shorts på dernede for det meste?

  #3507587
  Anonym Line

  Jeg var i Australien i et halvt år hvor jeg havde en 65 liters taske med, og den synes jeg passede meget godt! Et godt forslag er også at du får en taske hvor du kan komme indtil det store rum både i toppen og i bunden, så du ikke skal have alle dine ting ud når du skal bruge noget der ligger i bunden af tasken. Hvis jeg var dig ville jeg også tage et par tynde lange bukser med. Det er tit rart at have hvis du skal ud og vandre nogle steder hvor der tæt bevokset eller hvis der er sandfluer!

  #3538727
  Anonym Britta

  Hej.
  Har du fået dig en rygsæk? Ellers har jeg en wolfcamper rygsæk 65 til salg. Er du stadig interesseret.?
  Hilsen Britta

  #3538756
  Anonym Amanda

  Hvad vil du sælge din rygsæk for?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account