This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505475
  Anonym Tanja87

  Hej alle sammen.

  Min kæreste og jeg skal til LA og Las Vegas, men imellem de to destinationer skal vi også til Fiji, Australien og New Zealand.

  Vi skal være i LA fra 28. okt. 06 – 6. nov. 06 og i Las Vegas fra 29. apr. 07 – 3. maj 07.

  Vi vil gerne vide:
  1) Om der er nogen, som har generelle erfaringer med LA og Las Vegas

  2) Om der er noget vi absolut IKKE må gå glip af

  Mvh. Tanja

  #3505485
  Anonym Søren

  Hej Tanja
  Jeg var i USA for nogen år siden og besøgte også de steder som i skal hen.
  Først og fremmest USA er klart fedest hvis man har bil. Ikke så relevant i Vegas det hele her er meget samlet men LA er bygget op omkring bilisme så her vi bil være en god ide.
  LA er dog ikke nogen charmernde by syntes ikke selv at jeg kunne genfinde stemningen fra de kendt tvserier som er løbet over skærmen. Men når i nu skal være der er der da et par must see. Der er Naturlurligvisd Bewerly Hills, med Rodeo drive og de store villaer, og i samme katagori er der Maliboo Beach hvor man også kan se store huse og ufattelig rigdom. Venice beach er også et meget sjovt sted (Baywatch området) hvor der sådan en surfer stemning. Desuden er det klart anbefalesværdigt at tage ud og se the Getty Museum også selvom man ikke er den store kunstfreak, ud over en kæmpesamling af kunstskatte så er det også en total fed bygning. Det ligger på en klippe el.lign med udsigt ud over LA og er virkelig et besøg værd.
  Hvis man skal prøve rusjebaner så er der altid Sixflags med de vildeste forlystelser (var der ikke selv men så dem udefra, tivoli go home.
  Men er som sagt er LA ikke det bedste Californien kan tilbyde, San Fransisco er i mine og andre øjne et bedre rejsemål
  I Vegas skal man bare gå rundt og lade sig imponerer af sindsygt byggeri og hvis man har mod på det så har Vegas deres egen udgave af Det Gyldne Tårn, selve forlystelsen er ikke helt så høj til gengæld er den placeret på toppen af en 300 høj bygning.

  VH

  Søren

  #3505486
  Anonym Okkels

  Du er naturligvis velkommen til at kontakte..

  VH

  Søren

  #3505545
  Anonym camillabacher

  Det kommer jo altsammen an på, hvad I har lyst til at se. Byliv, natteliv, museer, natur etc etc etc.
  Las Vegas synes jeg selv er set på en dag eller to. Der er mange gode shows, og i kan jo undersøge hjemmefra, om der er noget for Jeres smag. Ellers en tur op og ned ad “the strip” og et kig ind i de mange kasinoer. Det er meget sjovt. Det er overraskende billigt at bo der. Jeg plejer at bo på Motel 6, som er billigt og i gåafstand fra the strip. Det er ikke meget dyrere på de billigste værelser på nogle af de kendte. Circus Circus og Excalibut plejer at være billige.

  Las Vegas er meget tæt på flere af de rigtigt gode nationalparker. Der er ca 3 timers kørsel op til Zion og ca det dobbelte til Grand Canyon. Lej en bil og tag vandrestøvler med. Naturen skal ses til fods! Jeg har skrevet lidt om begge parker på

  http://outsite.org

  Brug søgefunktionen til at søge på parkernes navne.
  April / maj er en fin årstid at besøge ørkenen på, da mange af blomsterne kommer frem da. I ser også de første kaktusser i fuldt flor!

  Los Angeles har jo mange af de kendte attraktioner. Der ligger nogle backpacker hostels der har shuttle services til de kendteste af dem, hvis I ikke har bil. Prøv at spørge hos Kilroy Travels, det var dem jeg bookede hos i sin tid. Det hedder noget med “banana” et-eller-andet.
  Det er let at bruge mange dage i Los Angeles. Ellers køreture ud til de kendte strande vestpå, sydpå til San Diego er også sjovt – igennem områder med appelsinplantager. Har I bil kan I også tage en køretur østpå til Joshua Tree nationalparken, som giver et andet indtryk af ørkenen. I november er det heldigvis behageligt at være der!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account