This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506054
  Anonym MettePap

  Hej alle,
  Hvad ville I anbefale at tage med, når turen går til NY, Fiji, Aus, Thailand og Cambodia sep-dec 06 – sovepose eller bare en lagenpose? Og i så fald, skal den være af bomuld eller silke?
  På forhånd tak! /Mette

  #3506055
  Anonym Søren

  Hejsa

  Jeg vil helt klart anbefale en silkelagenpose i de lande hvor der er varmt når i er der. Jeg har selv lige rejst i Thailand med silkelagenpose, hvilket er utroligt dejligt at ligge i når der er meget varmt. Bomuld har en tendens til at blive meget svedigt, hvor silke er mere rart.

  /Søren

  #3506086
  Anonym JørnDK

  Jeg skal selv til Buenos aires/Iguacu falls her den 19/8-06 og og spekulerer også på om jeg skal købe en lagenpose eller om det skal være en sovepose.

  Er der nogen der kan give mig et svar på det….

  På forhånd tak.

  #3506095
  Anonym Philip

  Silkelagenpose er sagen i Thailand. Koster mellem 100-200 til Bangkok og fås overalt i Khao San Road.

  Argentina – til de to steder du rejser må en lagenpose være fint nok. Skal du længere syd på til kulden er det en helt anden sag… Tror jeg…

  #3506103
  Anonym Mathilde

  Hej, jeg skal til Australien her om 2 ugers tid. Jeg har egentlig kun en lagenpose med, men taget i betragtning af at jeg også skal til Melbourne her i “forårsmåneden” september var det måske en rigtig god idé med en sovepose også? Er der nogen, der har prøvet noget lignende og ved, om en lagenpose er nok?

  Mvh
  Mathilde

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account