This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536687
  Anonym Dough

  Hej alle sammen..

  Vi er to fyre på 21 år, som rejser til Australien d.13 februar på en work and travel holiday med Alott..

  Vi starter i Sydney, hvor vi har planer om at anskaffe os en van som transportmiddel. Vi er dog i tvivl om det bedst kan betale sig at leje eller at købe? Det SKAL bare være billigst..

  Vanen skal helst være udstyret med sovepladser bagi, så vi kan overnatte gratis i løbet af rejsen.. Og selvfølgelig kunne holde til en rejse på 2-3 måneder

  #3536695
  Anonym Jytte Holck

  Hej med jer,
  Saa lige jeres mail. Skal man vaere i Australien i mere end 2 maaneder er det billigere at koebe en bil end at leje. For der er saa mange sidebeloeb som skal betales, og inden man faar set sig om et det loebet op. Det er bedre at koebe en van, eller stasioncar som man saa kan selge igen naar man rejser af. Vi havde et par piger her som vi hjalp til at koebe en stationcar. De koerte 2600 km i den og solgte den for $ 250 mindre end de havde givet for den Og saa er fordelen at man kan sove paa mange strande, parker og rastepladser her i landet og det er gratis. Lad vaere med at finde campingpladser, for de er dyre og hvis man koerer i en lejet Wickedcamper er der mange som ikke vil have dem ind. Vi har genem mange aar hjulpet mange med at finde biler til den rigtige pris, og hvis vi hjaelper saa har i hjaelp paa hele turen uanset om i er i Darwin eller Melbourne. Vi har set folk koebe biler i Sydney til $ 3.200 men inden de kom ud af byen skulle der laves for $ 3.000. Vi havde 3 tyske piger som havde betalt $ 3.600 for en bil. De kom her til Port Macquarie og bilen broed sammen. Min mand som er mekaniker kunne ikke finde reservedele til den. Den var 28 aar gammel og skulle de have den igang igen ville det koste mindst 1500 dollars, saa de sendte den paa lossepladsen. Saa pas paa. Men skal I bruge hjaelp saa sig til. Skriv paa julia.holck@gmail.com eller ring eller send sms paa 0417 077 561, saa skal vi nok hjaelpe.
  Ha’ en god tur. Hilsen Jytte

  #3537246
  Anonym andy

  tænk på at i også skal af med bilen hvis i køber en.
  det kan være ret svært når man nærmer sig efteråret april maj måned hilsen andy.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account