This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500157
  Anonym Backpackers Online

  Vi er to tøser, som skal fra Peru til Mexico og da den ene ikke er meget for at flyve vil vi tage over land det meste af vejen. Derfor vil vi gerne høre hvilke lande, som er billige og interessante at besøge i Mellemamerika, hvis man gerne vil opleve natur og evt. dykke lidt.

  På forhånd tak

  #3500158
  Anonym Backpackers Online

  Jeg kender ikke jeres tidsplan, men jeg kan forhåbentlig bidrage med nyttig info her.
  Lad mig tage dykning først.
  De bedste steder er flg.
  Bay Island, Honduras
  Belize
  Cosumel, Mexico
  Prismæssigt er Bay Island nok bedste valg, men Honduras er ikke et rart land at rejse i.
  Meget kriminalitet, skydevåben overalt, og ufattelig meget vold, specielt La Ceiba, som er havnebyen hvorfra i kan selje/flyve til Bay Island, var det grimmeste vi oplevede på vor tur. Forhutlede skæbner, halvnøgne, og iflg. de lokale AIDS smittede, flød i gaderne, hvor misundelsen lyste ud af øjnene, uanset ens beklædning. Megetn lidt gæstfrihed, megen stor pengebegær. Tag ud i landet, og dyk på Bay Island hvad Honduras angår.
  Panama er ikke egnet til turister, og har egentlig meget lidt at byde på, hvorimod Costa Rica har natur der virkelig siger spar to. Vær dog obs på, at vejene er i dårlig stand, og gns hastighed udover byer og Panamerican Highway sjældent er over 40 kmt. Landet er dog et besøg værd.
  Største oplevelse var dog Guatemala, som sammen med Bay Island var det sted var man trygt kunne gå ud om aftenen. Her var det latinamerika som ens drømme handler om, og man møde velvilje overalt. Glems Guatemala City, tag til Antigua istedet, som er kolonistil når det er bedst. Vulkanener kan bestiges og opleves i aktion på tæt hold, markederne bugner at alt hvad hjertet begære, det er billigt, og det fungere.
  Men ement er stort, så skriv hvis i har mere specifikke ønsker.
  OBS Lonely Planet er ikke up to date, og gav mange kedelige skuffelser. I må IKKE bruge den som rejseguide, da i vil skulle ændre planer, budget hver gang i skal foretage jer noget.

  #3500159
  Anonym Backpackers Online

  Afhængig af hvor lang tid I vil anvende i Mexico, kan følgende områder klart anbefales:
  – Palenque – Mayaruiner i regnskovsområde.
  – Zipolite – Backpackerstrand ud til Stillehavet.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account