Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501791
  Anonym Louise og Rune

  Vi overvejer en rejse til mellemamerika i juli og august og vil meget gerne høre fra nogen som har erfaringer med vejret på denne årstid. Betyder “regntid” at det regner en time om dagen eller er det heldagsregn? Er der mudder og andet som gør vandring umuligt? Og hvordan med orkaner – er det et reelt problem i denne periode?
  Hilsen Louise

  #3501830
  Anonym Anonym

  Jeg har været igennem Mexico, Guatemala, Belize, Honduras og Costa Rica i den nævnte periode(ja bare roligt, det var af flere omgange), og der var intet, der blev umuliggjort af regn. Det plejer at være en times tid om eftermiddagen, men man kan selvfølgelig være uheldig at få hele dage engang imellem – og så er der jo områder med megen regn, som man kan undgå ved på forhånd at have læst om det. F.eks. Tortuguero i Costa Rica. Men selvom vi havde regn (meget) så var det det hele værd pga. alle dyreoplevelserne.

  m.v.h.
  Raslyng

  #3501886
  Anonym charlotte

  Jeg var i Nicaragua og Honduras sidste sommer i juli og august og på små 7 uger havde vi nok ca 5 dage med regnvejr. Resten af tiden skinnede solen og vejret var fantastisk. Ofte kom regnen kun om natten.

  Orkaner kommer (VIS de kommer) som regel først hen i slutningen af august/starten af september, men vi oplevede ingenting.. Men regn osv. begrænser altså ikke vandring og natur oplevelser..!
  Mvh Charlotte

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account