This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3525507
  Anonym PDC

  Vi er et ungt par som skal en tur til Yucatan-halvøen fra slutningen af juli og en måned frem.

  Vi lander i Cancun og har tænkt os at tage et loop i retning mod Chichen Itza og sluttende med 4-5 dages dykning ved Cozumel inden vi tager hjem igen.

  Vores oprindelige tanke var at tage helt ned til Palenque og rejse ind i det nordlige Guatemala og videre ind i Belize inden vi returnerer mod nord.

  Er det for stor en mundfuld? Skal vi evt. helt gemme Guatemala til en anden god gang og køre til Chetumal og evt. se lidt i det nordlige Belize.

  Er der nogen der har taget en lignende tur med tilsvarende mængde af tid tilrådighed hører jeg meget gerne fra jer.

  Rejsehilsner
  Perry

  #3525514
  Anonym Anonym

  Jeg har rejst fra Villahermosa via Palenque, Tikal, Belize City, Caye Caulker og tilbage op til Playa del Carmen, Tulum, Isla Mujeres og Cancun på 3 uger. Det var en rigtig god tur. Med den ekstra uge I har, kan I sikkert godt nå hele vejen rundt i jeres loop!
  Når alt kommer til alt, så kommer det jo an på, hvad der interesserer jer. Vi ville i “junglen” ved Palenque og se templerne ved Tikal!
  Men jeg kunne også sagtens forestille mig en fed tur ned langs Costa Maya til det nordlige Belize og lidt afslapning ved Caye Caulker (hvis man som jeg synes, at den caribiske mad og “yaaaa maaan-stemningen” er fed).
  Uanset hvad, så kan I ikke blive skuffede. Mexico har det hele, og med Guatemala og Belize som mulig bonus, så kan det kun blive godt!

  God tur
  Raslyng

  #3525515
  Anonym Rasmus

  Jeg har ikke prøvet hele turen i taler om.. Mest loopet.. Jeg tog fra Guatemala til Palenque via San Christobal.. Det er en rigtigt flot tur, hvor man får en masse indtryk og det er ikke en særlig lang og svær tur!! Tog fra Palenque til Flores (Tikal, Guatemala) med bus og båd, hvilket var en spændende dagstur.. Fra Flores til Belize er en 5-6 timer max og derfra videre til Cancun skulle bestemt være til at overkomme!!
  Så min anbefaling er helt klart at komme afsted.. I bliver dog nok bare så bidt af Guatemala, at i er nødt til at komme tilbage igen en anden gang.. Men tager man vel med 🙂

  #3525517
  Anonym Peter
  #3525513
  Anonym Peter Vejrum Terp

  Hejsa

  jeg var i Mexico sidste år og havde ca. samme plan, skulle dog kun være afsted i 3 uger. Det endte op med at vi faktisk kun tilbragte tiden i Mexico for ikke at blive for presset.

  /Peter

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account