This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532018
  Anonym dj

  I 2008 var jeg i AUS – jeg havde 1200 AUS dollar med i kontanter.
  Resten havde jeg på mine dankort. Jeg ved ikke om der er en minimums grænse men der er en max på 50000 dollar mener jeg det er. Men bare du ser nogenlunde respresentabel ud, stiller de ikke nogen spørgsmål. De er meget vant til rejsende i AUS og opdager hurtigt, hvis du har andre planer end de lovlige 🙂
  Husk visum. Dér havde jeg problemer, da jeg bestilte det på nettet og betalte på nettet. Den havde lavet en computerfejl således at mit efternavn pludselig både var min fornavn og efternavn. Men jeg blev taget med ned til imigrationskontoret og vi fik det rettet – ingen problemer. De er meget venlige derovre.

  Jeg var aldrig i Melbourne desværre – den by tager jeg næste gang jeg skal derover.

  #3532019
  Anonym Anonym

  okay, mange tak 🙂 Det var til stor hjælp.

  #3532017
  Anonym Starbaek

  Hej.
  Jeg skal til Australien her en gang i midten af februar, og vil bare høre om der er nogler der ved, om man skal have et bestemt antal kontanter med når man ankommer?

  Og er der nogle som kender nogle gode og billige steder, som man kan bo hos i Melbourne? (må gerne være hos private)

  #3532033
  Anonym Anonym

  Man skal vidst kunne bevise at man har 5000dollars på sin konto, ikke sikkert de spørger om det men det er en god ide at have i tilfælde af at de gør.

  #3532038
  Anonym Gustav

  Jeg har rejst en hel del, og har sjældent ret mange kontanter med, da jeg plejer at hæve i lufthavnen, og ellers bruge kort.. Gebyret på 30 kr. kan overleves, og ellers kan du bare bruge visa overalt i AU.. Jeg synes personligt, at det er dejligt, ikke at rende rundt med så mange kontanter.. I Sydney hævede jeg $400, tog i byen, og da jeg kom hjem, var pungen væk.. Det er altså træls som backpacker! 🙂

  Ellers synes jeg Melbourne er fantastisk! Sørg for at bo noget tid i St. Kilda, hvor der er masser af unge mennesker, strande og fester.. Der er Base Backpackers et godt sted, med gode faciliteter. Inde i centrum boede jeg tæt på casinoet, og det var også et godt sted.

  Få flere rejsetips om bl.a. backpacking og Australien på http://www.gapyear.dk – God rejse!

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account