Dette emne er tomt.

  • Forfatter
    Indlæg
  • #3527101
     PrebenP

      Hej Backpackers
      Jeg ville lige høre om der er nogen der har erfaringer med at køre rund i en camper på new zealand, og der ved at overnatte i bilen. Skal det forgå på campingpladser (ca priser pr. overnatning) eller kan man bare holde ind og sove??

      På forhånd mange tak for hjælpen
      Preben P

      #3527120
       Thomas

        NZ er kendt for deres fri camping i hele landet. Der er generelt en god skiltning, hvis denne regel ikke gælder. God tur. New Zealand er en fantastisk oplevelse – især Abu Tasman 🙂

        #3527146
         Karin

          På DOC kontor kan I få et hæfte over både nord og sydøen med beskrivelse af DOC camp – og priser fra 2 nz$ – I kan også købe en HEMA kortbog over rigtig mange af de camp der er i NZ – kostede vist nok 40 nz$.
          Måske kan I lokke en af “dem med vinger” til at fortælle om nogle af der gratis pladser der findes. Nogle steder gør det heller ikke noget at man holder – selv om at der står at det er forbudt. Oplevede i Duniden at blive vække af politiet et sted hvor vi ellers ikke måtte holde – ville bare vide om vi havde hørt er pige der skreg, da vi ikke havde det, sagde de bare sov godt til os.

        Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

        Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

        © 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

        Log ind med brugernavn & kodeord

        eller    

        Glemt dine oplysninger?

        Create Account