This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527101
  Anonym PrebenP

  Hej Backpackers
  Jeg ville lige høre om der er nogen der har erfaringer med at køre rund i en camper på new zealand, og der ved at overnatte i bilen. Skal det forgå på campingpladser (ca priser pr. overnatning) eller kan man bare holde ind og sove??

  På forhånd mange tak for hjælpen
  Preben P

  #3527120
  Anonym Thomas

  NZ er kendt for deres fri camping i hele landet. Der er generelt en god skiltning, hvis denne regel ikke gælder. God tur. New Zealand er en fantastisk oplevelse – især Abu Tasman 🙂

  #3527146
  Anonym Karin

  På DOC kontor kan I få et hæfte over både nord og sydøen med beskrivelse af DOC camp – og priser fra 2 nz$ – I kan også købe en HEMA kortbog over rigtig mange af de camp der er i NZ – kostede vist nok 40 nz$.
  Måske kan I lokke en af “dem med vinger” til at fortælle om nogle af der gratis pladser der findes. Nogle steder gør det heller ikke noget at man holder – selv om at der står at det er forbudt. Oplevede i Duniden at blive vække af politiet et sted hvor vi ellers ikke måtte holde – ville bare vide om vi havde hørt er pige der skreg, da vi ikke havde det, sagde de bare sov godt til os.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account