Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545053
  Anonym Vibekep

  Hej!
  Jeg søger lidt respons på om det kan lade sig gøre at få nogle gode og spændende oplevelser i Peru samt forslag til hvilke? Vi er to personer og har små tre uger til rådighed henover julen og en uge ind i januar. Mit arbejde tillader desværre ikke længere tid.
  Så Jeg tænker at rejsen skal gå til at land, hvor det er realistisk at få os nogle gode og intense oplevelser.
  Vi kan lide at komme meget tæt på natur og lokalbefolkning. Er ikke bange for at røre os og sove de billige steder.
  Nogen der har gode råd og erfaringer vi kan gøre brug af i vores planlægning?
  Peru er ikke et must, det kunne også være et sted evt. i asien..
  Vi vil bare gerne ud og have os en nogenlunde billig og koncentreret oplevelsesbombe:-) Håber I har nogle gode råd/forslag.
  Kh Vibeke

  #3545060
  Anonym Claus

  “Nogenlunde billigt henover julen”

  Peru er i forvejen en del dyrere end SØ-Asien + at priserne stiger i denne periode.

  3 uger er jo ikke meget til Peru, det kræver at I planlægger meget og at I flyver meget rundt. For det er jo også i denne periode, at landet modtager ekstra mange turister.

  Der er lidt af hvert, undtagen mulighden for at svømme rundt i Stillehavet a la det man kan på en thailansk ø. Der er for megen understrøm.

  Men ellers er der Arequipa i det sydlige, hvor I kan opleve vicuaner, lamaer, condoer, se en gammel mumie opleve en hyggelig by.

  Nazca længere nordpå med de mystike streger i sandet, Pisco ikke langt herfra prod. Perus nationaldrink, Cusco behøver ingen nærmere introduktion men skal I på inkatrail så book så tidligt som muligt. Puerto Maldonado er i Amazonas og byder på fantastisk indblik i skoven, I kan flyve fra Cuzco, det koster ikke alverden.
  Længere nordpå er der gamle pyramideruiner fra Sipan-tiden.

  En tur til Asien kunne f.eks. være at I landede i Bangkok, tog herfra videre med et tog til Cambodia. Her kunne I se Ankor Wat -tempelområdet, tage en tur til Battambang og sejle ad Mekongfloden, slappe af ved en strand, se delfiner i det nordlige omkring Kratie og fortsætte med bussen ind til Laos.

  Fordelen med SØ-Asien, er, at afstandene er forholdsvis små, det er billigere end Sydamerika, og flere overnatningsmuligheder. Der er tilgengæld også nogle flere turister. Transport er det også nemmere; bus, tog, shuttle, fly. Badeferie.

  Men det er to vidt forskellige dele af verden. Indianerkulturen, Andelsbjergene, ørken mod bademulighed, chicken rice og templer.

  mvh
  Claus

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account