This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3509105
  Anonym solskinsglad

  Gouda igen…

  I Grækenland blev jeg indlagt for nogle år siden, de ringede dagligt for at sikre, at alt var i orden, og de tog sig af al kommunikation med lægerne. Jeg foretog mig intet og havde ingen udlæg.

  Jeg blev syg i Mellemamerika, og da min rejseforsikring dækkede over et år fra den dato, kunne de sagtens forstå, at jeg ikke kunne vente med at få pengene retur, til jeg igen var i Danmark, så jeg sendte indscannede kvitteringer via mail og fik omgående pengene.

  #3509097
  Anonym Sussie

  Hej 🙂 Jeg benyttede Gauda, da jeg rejste rundt i 7 mdr..! – Da jeg blev syg i Malaysia, så anbefalede Gauda sygehus og blev bedt om at ringe igen, når jeg havde snakket med en læge.. Synes det var super behandling 🙂 Da jeg kom retur til DK, så sendte jeg regninger fra sygehus og piller, og jeg fik pengene retur efter 7 dage. Synes heller ikke de er så dyre i forhold til mange andre selskaber..!? Så dem vil jeg klart anbefale..

  #3509099
  Anonym Lottewk

  Jeg kan bestemt også anbefale Gouda. Jeg var i Sydamerika i sommers, hvor jeg fik stjålet mine vandrestøvler og der var ingen problemer med at få dem erstattet, så Gouda er helt sikkert et godt bud plus at de er billige!

  #3509081
  Anonym none

  Hej er der nogle der kan anbefale et godt/ billigt firma at tegne sin rejseforsikring hos. Evt nogen der har erfaring med Go safe?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account