This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502755
  Anonym DADA

  Hej alle!
  Vi er to drenge på henholdsvis 20 og 21år som tager til USA i starten af marts 2006 og regner med at tilbringe 3 mdr. der.

  En hurtig beskrivelse af vores planer indtil videre.
  Vi starter i Florida (tæt på Miami) hvor min onkel låner os en bil :). Planen er så at begive sig nordpå indtil vi rammer New York så vil vi køre ind over landet gennem Chicago og videre til San Francisco så køre vi mod syd inkl. et kig på Las vegas og så lige ned over grænsen til Tijuana og derefter mod Florida igen gennem New Orleans på vejen.
  Lyder Det helt hen i vejret at kunne klare denne tur på 3 måneder med tid til at se ting forskellige steder ?
  En anden ting nu hvor man jo skal være 21 for at drikke de fleste steder betyder det så også, at det er umuligt at gå i byen og komme ind på diskotekter da en af os jo kun er 20?
  Hvis i har nogen ting i mener man absolut skal se så skriv det meget gerne.
  Er i nogen som planlæger en tur til USA i samme periode, så skriv da! (dade@vip.cybercity.dk) Så kan vi udveklse ideer osv.

  Ha det super

  MVH. Kasper og Daniel.

  #3502926
  Anonym simone

  ikke for at bryde dine illusioner det lyder nemlig som en meget lækker tur, men jeg var i usa en enkelt måned for et par år siden rejste fra los angeles til san fransisco som er en helt dell kortere vej en dig og din vens og vi havde ikke tid nok!!! det er nok en rimelig stor bid hvis i altså rent faktisk vil opleve landet og ikke bare skynde jer igennem det så hurtigt som muligt!!!
  angående diskoteker kan man selvfølgelig hvad man vil men vi havde store problemer med det også bare købe cigaretter var en hård prøve (jeg var 18) forvent at skulle vise pas rimelig tit det er lidt svært at komme i byen men det er ikke svært at blive inviteret til privat fest !!! go tur!

  #3503056
  Anonym Tommy

  Hejsa

  Kilometerne kan i godt nå, men i kan nok ikke nå og se så meget (i har ihvert fald ikke tid til 1000 stop), er selv på den tur i (næsten da) planlægger (men vi har 6 mrd)

  se evt http://www.roadtrip.dk

  Mexico er en god ide, men se ikke for rige ud, og husk at jeres bilforsikrning sikkert ikke virker der!!!

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account