Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3523666
  Anonym peder og maja

  Da vi i april måned skal rejse rundt i NZ, kunne vi godt tænke os at høre hvad der er bedst og billigst.

  #3523698
  Anonym poul

  hej, mig og 2 venner var afsted for et par år siden.. vi rejste rundt med kiwi experience, hvilket er en busselvskab som hovedsaglig transporterer unge rundt i nz. det er en kanon måde at rejse på da man rejser rundt med andre ryksæksrejsende fra forskellige lande.. samentidigt kan man stige af og på som det passer en inden for et år.. http://www.kiwiexperience.com
  mvh poul

  #3523752
  Anonym Apa

  Jeg var i NZ for et år siden, og jeg vil sige at så nemt det er at rejse der med bus selvskaber så kan offentlig transport ikke svare sig.
  Du køber et bus pas der passer til der hvor du vil hen, og så får du dit hostel til at book et sæde i bussen til dig.. Fra dit første møde med bussen er det super nemt.
  Mens i kører sender chaufføren nogle “tilmeldingssedler” rundt i bussen, der kan man så skrive på hvor og hvordan man vil bo samt hvad man vil lave/opleve i næste by. Så booker chaufføren alt for dig og det er bare at betale ved ankomst og så ellers sluge til sig af alle oplevelserne 🙂

  Der er 3 større selvskaber der kører dernede, de kører næsten de samme ruter og stopper næste samme steder…
  selv kørte jeg med Magic-bus (http://www.magicbus.co.nz/), og det kan jeg varmt anbefale dig. Chaufførene var super gode guider og var mega underholdende under køreturene.
  jeg tog magic fordi de simpelthen var billigst, og jeg oplevede intet negativt ved dem 🙂

  God tur

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account