This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545255
  Anonym Mariatj

  Hej !

  Jeg vil høre, om der er nogen, der har erfaringer med at købe/leje en mindre rygsæk i Peru, Cusco til inkaturen? Kan man det, og er det ok? Synes nemlig det er meget at slæbe en ekstra rygsæk med hjemmefra.

  Desuden vil jeg høre, om der er nogen, der har et forslag til en evt rute i Argentina. Vi flyver til Buenos Aires om en uge, hvorfra vi vil drage nordpå mod Iguazu Falls. Derfra vil vi videre til Bolivia (vi regner med at være i ca en måned i Argentina). Spørgsmålet er, om vi derefter skal rejse mod Salta og derfra videre til Bolivia. Vi overvejer om vi evt skal flyve det lange stykke til Salta. Er byen interessant nok til at bruge penge på et fly dertil?

  Hilsen Maria

  #3545267
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hola maria.
  peru og cusco tag i som det kommer,Den bedste måde at rejse på er at tag det helt stille og rolig,Når i Ankommer til cusco bruge i noget tid på at finde det rigtig trek der passer jer og i kan köbe det i skal når i kommer peru,kan anbefalde jer det trek hvor man cykler fedt,i rejser fra peru vider til bolivia over land,i bolivia besöger i Amzona floden super fedt og billige,i rejser fra la paz til surcre med bus eller fly også et godt sted,derfra vider til sala de yuni,rejser med jep rundet fedt sted, rejser fra bolivia til Argentina langsom mod de flotte vandfald,vider til burnos vider derfra med bus eller fly ned syd på til torres del pine fedt trek i bestemer selv om i vil rejse med bus eller flyve, en fed rejse venter jer,lars

  #3545339
  Anonym Max

  Jeg synes personligt Salta er en meget spændende by. Det er der hvor Inka-kulturen møder den traditionelle Argentinske fin-kultur. Rejs videre derfra og til Bolivia. Har kørt turen på MC over Abra Pampa i højlandet. Læg mærke til at man her ofte taler Quechua og ikke spansk. Der ser man for alvor kontrasterne i Argentina (hvis du ikke er blevet for dårlig af højden). Man kan også tage en smutter med “Tren a las nubes”, hvis man har lyst. Overvej evt. at tage en lille tur syd for Salta til byen Cafayate. Her er virkeligt smukt.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account