Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542905
  Anonym manes

  Hej, jeg er en ung pige, der efter gymnasiet vil rejse til Canada og arbejde et år, men ved ikke helt hvad jeg skal forvente eller, hvordan jeg vil få et job derhenne, jeg ved egentlig kun at man skal have et specelt visa?Så tænkte om der måske er nogen der har arbejdet i udlandet i et år eller om der er nogen som ved hvordan sådan noget foregår? Help?!

  Kærlig hilsen
  Mane

  #3542938
  Anonym Lone

  Jeg sidder i Canada lige nu og gør præcis det du beskriver!:) Er her på et working holiday visum og kom for 5 uger siden, så har stadig et godt stykke tid tilbage herovre:)

  Jeg har valgt at bosætte mig i Vancouver hvor jeg har fundet et job i et fitness center kun for kvinder. Men du kan også søge job på skiresorts, barer, cafeer mv. Udvalget er bredt!! Men sørg for at have min. 20.000 stående på kontoen inden du tager afsted – Canada er et dyrt land at leve i, også selv om man lever på “budget”. Og at finde arbejde kan tage alt mellem 1-5 uger vil jeg sige. Jeg brugte lige knap 4 uger selv, måske også fori jeg ikke var interesseret i bar-jobs;)

  Visummet skal du søge på den canadiske ambassades hjemmeside og det skal gøres min. 1 måned inden du vil afsted. Det er ret nemt, men der er en del papirer som skal udfyldes og sendes op på hovedkontoret i Stockholm. Så sørg for at være i god tid.

  Andre spørgsmål? 🙂

  Følg evt. min blog for mere inspiration til din Canada rejse: http://amazing-adventures-by-lone.blogspot.com.es/2012/07/roadtrip-til-grand-forks-nelson-d-20-23.html

  #3542940
  Anonym Mane

  MANGE TUSIND TAK!!! Det her hjælper virkeligt, og vil helt sikkert kigge på din blog!! 😀

  Men søgte du om arbejde selv, eller fik du hjælp til det, eller noget helt trejde??

  Igen tusind tak 😀 😀

  #3542941
  Anonym Mane

  Jeg ved heller ikke helt hvordan man skal finde et sted at bo??? :S
  Det er første gang nogensinde jeg gør sådan noget her :S

  Men vil være utrolig taknemlig for din hjælp 😀

  #3542965
  Anonym Travelgirl85

  Hej Mane,

  Jeg søgte selv arbejde da jeg kom herover. Sørg for at have dit CV samt en beskrivelse/resumé af dig selv klar og printet hjemmefra, så du er klar til at ansøge når du ankommer. Du kan også søge jobs online før og efter ankomst, på Craigslist og så under det område hvori du ønsker at opholde dig. Det samme gælder beboelse – se Craigslist (http://vancouver.en.craigslist.ca/roo/).

  Jeg er gået i gang med en ny blog som sikkert vil være endnu mere relevant for dig, ihvertfald første indlæg: http://traveltipsbylone.blogspot.ca/. Det er om netop Vancouver!

  Mvh. Lone 🙂

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account