This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532374
  Anonym ronron

  Jeg regner med at tage til florida/bahamas mellem feb og april men hvordan er det med vejret der? hvornår er vejret best på de bredegrader?

  VH Ronez

  #3532380
  Anonym – bartholdy –

  jeg vil nok sige at mellem november-februar er de bedste måneder. men sidste år var jeg derovre i juni måned hvor vejret skulle være rigtig skidt. men det oplevede vi ikke på noget tidspunkt overhovede. når man kigger på dmi.dk skulle juni være den værste måned ang regn, og det regnede ikke en eneste dag.!

  #3532381
  Anonym – bartholdy –

  og vi var i miami i otte dage! mvh thomas

  #3532397
  Anonym ronron

  okay… tak.. nej min erfaring med dmi er også lige så og når man læser om vejret de forskællige steder passer det heller ikke altid med det dmi skriver syns jeg.. men er der ikke orkan sæson i november kommer jeg til at tænke på? hvornår er der flest turister derovre ved nogle det?

  #3532405
  Anonym Anonym

  Tak for svaret 🙂

  #3532403
  Anonym – bartholdy –

  de felste turister vil nok være der i november-februar vil jeg tro men miami er stadig et sted hvor americanerne også selv tager på ferie så der er altid mennesker der. men orkan sæsonen er fra september-november

  #3532758
  Anonym Thomas H

  Der skulle være koldt lige nu. Skal selv til miami i april og jeg har læst at det skulle være lækkert der, uden for meget regn og ekstrem hede. tag du bare afsted der!

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account