This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3503464
  Anonym Lea Petersen

  Jeg skal snart ud og rejse med en god veninde og vi er blevet rådet til, mange gange, at sikre vores rygsække under flyrejserne og vores spørgsmål går på hvilken måde der er den sikreste? Og måske et lidt underligt spørgsmål men hvis man plomberer sin taske hvordan får man den så op igen når man ikke må have noget skarpt med i sin håndbagage såsom en lille kniv eller en saks?? Håber nogen kan hjælpe os 🙂

  #3503475
   Den Rejselystne

  Hej Lea

  Jeg har et par ideer til, hvordan i kan sikre jeres rygsække.

  I kunne eksempelvis investere i en pose, specielt egnet til rygsække i tilfælde af regnvejr, så den ikke bliver våd, men det er altså kun nødvendigt, hvis det bliver regnvejr ellers er den bare fyld – min rygsæk har overlevet en smule vand!

  Nå, men til en lidt bedre kandidat.
  Køb nogle små hængelåse og lås alle de lynlåse, der er på rygsækken. Det havde jeg meget gavn af selvom det er lidt træls, at skulle have fat i nøglen hele tiden for at komme i rygsækken – og nøgler er vist nok tilladte…!

  God rejse

  Mvh. Den Rejselystne

  #3503604
  Anonym Anonym

  Det bedste du kan gøre er at købe en flytake til at lægge din bagpack i. Den kan købes i enhver sportsbutik, og fylder næsten ikke noget når den bliver pakket sammen. Den beskytter også din bagpack så den ikke bliver beskadiget under flyrejsen.
  Så sætter du bare en lille hængelås på lynlåsen, så kan der ikke ske noget.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account