This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541237
  Anonym Anonym

  Hej,

  Vi er et par unge drenge (19-20 år) der planlægger en rejse til Bali(7-10dage)–> Australien(3-4uger)–> Fiji(7-10dage). I Australien vil vi rejse fra Keynes til Sydney ned langs østkysten.

  Den hjælp vi søger er omkring hvilke steder, byer, oplevelser der er noget værd i de forskellige lande og på strækningen i Australien, såvel som hvad vi bør undgå.

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  #3541597
  Anonym Mai

  BYRON BAY! En by midt på østkysten, der bare emmer af surferstil og afslapning – SÅ FEDT! Du må gå med bare tæer i alle butikker, stranden er fantastisk (sandet er så blødt at det knirker, når du går i det), der må ikke bygges højt, og byen har den perfekte størrelse – det er så nemt at finde rundt. Det er et must at komme her efter Surfers Paradise, som er så kommerciel og “oppe at køre”.
  Tag ud at surfe med Mojo Surf, sejl i havkajak og se delfiner, gå langs stranden ud til Australiens Østligste punkt op til fyrtårnet Cape Byron – det er sådan en smuk tur.
  Besøg ikke Australien uden at besøge fantastiske Byron Bay

  Et hostel jeg gerne vil anbefale er Backpackers Inn (se linket). Ligger lige ved stranden, hængekøjer i haven, pool, gratis leje af cykler og boogieboards – her er så hyggeligt! 🙂

  http://www.hostelbookers.com/property/prp/32002/arr/2012-07-20/ngt/2/ppl/2/

  Håber I kan bruge det til noget 🙂

  og hey, prøv Bungy Jumping i Cairns, det er så vidt jeg ved det eneste sted i Australien, hvor der er ordentlig mulighed for at gøre det 🙂 så fedt, og meget professionelt 🙂

  mvh, Mai 🙂

  #3541654
  Anonym Christian Lund Madsen

  Tusind tak for svaret Mai 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account