This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526267
  Anonym none

  Vi har i alt 1,6 mdr. i Australien. Vi har planer om, at se østkysten (Sydney-Cairns) på cirka 30-35 dage, samt bruge cirka 5 dage omrking Alice Springs. Vi vil købe et buspas fra Sydney til Cairns, og herfra flyve til Alice Springs. Vi vil gerne vide, om det er muligt at korte turen fra Sydney til Cairns ned, så vi også får tid til at se sydkysten (Adelaide-Sydney), eller om det er helt umuligt på den tid vi har.

  Vi vil også rigtig gerne vide hvad der er værd at se på sydkysten. Er det værd at korte turen fra Sydney til Cairns ned, eller oplever man nogenlunde de samme ting?

  #3526269
  Anonym Anonym

  Hej, da vi var i Au kørte vi fra Alice Springs til Adelaide og kysten rundt op til Cairns, det havde vi 50 dage til og vi kørte 10.000 km…Jeg vil tro vi brugte 2½ uge fra Adelaide til Sydney og 3½ uge fra Sydney op til Cairns og især øst kysten kunne vi nok godt have gjordt på kortere tid. Så hvis i har ca 5 uger kan i godt nå det, spørgsmålet er bare om i vil kører så meget, for det er godt nok et stort land og der er langt mellem tingene, Sydkysten er meget mere rå og vild end østkysten, og Great Ocean road er rigtig flot, Melbourne er også en dejlig by. Turen mellem Melbourne og Sydney samt Canberra kan i der i mod godt køre hurtigt forbi.Ellers er Østkysten meget tropisk og flot og fyldt med badebyer.. Gå ikke glip af Sydney, Byron bay, Noosa head, Fraser Island, Airlie Beach, Whitehaven Beach og Cape tribulation. Samt Kings Canyon ( 400 km fra Alice Springs)
  God tur…

  #3526290
  Anonym Schalde

  Jeg skal på rejsen med Lea¤, der startede indlægget.

  Vi har nu forlænget/rykket vores rejse lidt, så vi har næsten 2 uger til at køre fra Adelaide til Sydney. Vi har bestilt et buspas og skal køre med Greyhound.

  Er der nogle specielle ting, vi bare MÅ se på sydkysten?
  Er Great Ocean Road værd at se?
  Og er Kangaroo Island så fantastisk, som det ser ud?

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account