This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3542634
  Anonym larsson

  Hej,

  Du kunne jo overveje at studere spansk mens du laver frivilligt arbejde, da det giver dig en kæmpe fordel hvis du gerne vil lære sproget flydende. Det er langt billigere end en spansk skole. Du kan prøve at tjekke med Save a Heart – By Committing Yours, da de har nogle virkelig gode priser på markedet.

  Hjemmeside: http://saveaheart.dk/
  E-mail: info@saveaheart.dk

  #3542637
  Anonym jeaqu

  Jeg skal rejse rundt i 2 ½ måned i Mellemamerika og så videre til Asien bagefter, så får ikke tid til at lave frivillig arbejde. Men det kunne være at der var nogen som kendte en, som gerne vil undervise privat inden jeg skal afsted.

  Hilsen

  Jeaqu

  #3542629
  Anonym jeaqu

  Hej med jer

  Jeg skal rejse til syd og Mellemamerika her fra oktober og har hørt, at det er godt og kunne lidt spansk inden. Er der nogen af jer som kunne anbefale en god spansklærer.

  Er der nogen af jer som har gået incastien og har haft gode erfaring med en tourguide.

  Hilsen

  Jeaqu

  #3542708
  Anonym Katrine

  Prøv eventuelt Hola-hola.dk – de har privattimer for 150 kr..

  #3542762
  Anonym Peter

  Min veninde er fra Cuba og vil gerne hjælpe dig. Hun har fungeret som spansklærer i flere år og er en meget spændende person. Heidi Sanchez llabre hedder hun. Og så er hun såmænd lidt billigere. Du kan skrive eller ringe eller skrive til hende på 25852700. Vh Peter

  #3546143
  Anonym Anders

  I MÅ IKKE SPILDE JERES PENGE PÅ HOLA-HOLA.DK

  Jeg vil på det kraftigste råde jer til IKKE at spilde jeres penge på Hola-Hola.dk. Desværre, da spildte jeg mine penge på Ana, som læreinden hedder.

  1. Hun skriver at timerne vare 50 min, det gør de ikke – max 45 min. Hendes kommentar til dette: Jeg tager ikke tiden så nøje.

  2. Hun er på sin mobil mens du læser højt for hende. Kan godt være at hun kan multitaske, men det er ikke iorden (synes jeg).

  3. Spurgt om hun ikke ville gentage spørgsmålene langsomt eller på eet stykke papir (jeg er nybegynder), da svarede hun at det ville hun ikke, det skulle være på hendes måde (som var på engelsk!!).

  det er ingen tvivl om at Ana underviser for pengenes skyld, og ikke fordi at hun kan lide det som sådan.

  Håber at i afholder jer fra at spile jeres penge…

  Mvh
  Anders

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account