This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3500190
  Anonym Backpackers Online

  Jeg står og skal på jordomrejse til bl.a. Australien og New Zealand. Jeg ville gerne vide noget om, hvordan man finder billige steder at bo, hvor meget man cirka skal afsætte til hver dag, hvad man simpelthen bare skal se eller opdage og evt. andet relevant.
  Tak for hjælpen!

  #3500191
  Anonym Backpackers Online

  Hvis du ikke er bekendt med rejsebøgerne fra Lonely Planet vil jeg anbefale du låner dem på biblioteket eller endnu bedre køber dem.
  I disse guides finder du overnatningsmulighede for stort set alle byer i Australien og New Zealand.

  #3500403
   Stegelmann

  Hello ! Din heldige banan ! Du får dit livs oplevelse !! Der findes i New Zealand & Australien et utal af overnatningsmuligheder – der er ingen grund til at tænke for meget over det – jeg tog en bus rundt i begge lande – i NZ med et selskab der hedder kiwi experience – rigtigt godt og ikke alt for kommercielt. I Australien tog jeg Caffreys, der en expressbus der kører døgnet rundt da der MEGA afstande. Mht til tid – ja, det er jo rigtigt svært at sige – jeg var 1 mdr. hver sted – alt for lidt – men der skal også penge til ! Jeg brugte ca 30.000 kr på de 2 mdr. Hvis du vil vide mere så mail til mig : jstdk@stofanet.dk Go tur // Jørn, Kolding

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account