This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501716
  Anonym Bubber

  Hej! Jeg er en fyr på 21 der planlægger en tur til Mellemamerika til foråret. Jeg tager først 2 uger til New York med familien, men så vil jeg tage direkte ned til Guatemala og starte min tur rundt i de omkring liggende lande der, højst sandsynligt med en måneds tid på en sprogskole i Guatemala. Er der nogen der kan anbefale nogen gode skoler/steder man kan starte sådan en tur?

  #3501718
   Maurice

  Antigua i Guatemala er det ultimative sted at gå på sprogskole. Der er tonsvis af skoler, så det er intet problem at spørge sig frem og finde det bedste og billigste.
  Derudover er der masser af andre back-packere i byen, og hvis man kan lide lidt stemning er det én suveræn by

  #3501722
  Anonym Lisbeth Munk Jacobsen

  Antiqua er stedet til at FESTE og bare fede den. Antiqua er desuden meget touristet, og minder meget lidt om resten af Guatemala. Vil du noget seriøst med spansk-skolen, kan jeg stærkt anbefale at tage til Xela. Her er de fleste indbyggere indianere, og kun de færreste kan snakke engelsk. Mit indtryk er, at skolerne her er langt mere seriøse, samtidig med, at der er en del andre studerende. Ps. Jeg har gået på sprogskole i begge byer.

  #3503893
  Anonym Gitte Sørensen

  Nu kan jeg lige se at der bliver skrevet lidt om sprogskoler i Guatemala, i den forbindelse vil jeg høre om der er nogen der ved hvad prisniveauet for sprogskolerne er? samt om der er nogen der kan anbefale en man kan booke inden man tager afsted??

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account