This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507092
  Anonym Anonym

  Jeg tror ikke der er en direkte vej, du skal nok over Salta i det nordlige Argentina.
  Er faktisk ret sikker på der ikke er en direkte vej for så skal man jo hele vejen rundt om Paraguay og det bliver meget langt.

  #3507081
  Anonym JD

  Hej!
  Jeg vil høre om der er nogen, der kender til transportmulighederne mellem enten Sucre eller Santa Cruz i Bolivia til Iguacu, Argentina?

  #3507129
  Anonym susanne2690

  jeg tog dødstoget fra san pedro i Chile til Uyuni i Bolivia, men jeg synes ikke det var nogen specielt fed oplevelse og det tager jo lang tid. Så hellere få det overstået med bus og så komme ud og se noget.

  #3507127
  Anonym Anonym

  Ellers skal du tage “dødstoget” til den brasilianske grænse fra Santa Cruz. Og så tage sydpå gennem Pantanal gennem fx. Bonito i brasilien. SÅ får du også lidt regnskov med mange dyr med i købet. Bl.a. alligatorer….

  #3507874
  Anonym steffen

  der går busser fra Sucre og Santa Cruz til Asuncion i Paraguay men vær meget opmærksom på at busserne nemt kan blive forsinket eller aldrig nå frem under regntiden, da vejene i Bolivia er så ringe. Turen er estimeret til at tage 24 timer.

  god tur

  #3507961
  Anonym Anonym

  Jeg ville nok anbefale bussen fra Santa Cruz til Asuncion i Praguay. Det tog 30 timer, men jeg vil mene det var oplevelsen værd.
  Så vil du også få mulighed for noget tid i Paraguay, som jeg mener er meget undervurderet

  #3508242
  Anonym none

  Hej JD!
  Ifølge “Driving derections” på denne hjemmeside http://maps.live.com/ er der ingen steder i Argentina, som hedder Iguacu, men Iguaçu i bl. a. Brasilien. Jeg kan se i mit atlas, at der er noget der hedder Iguaçu Fald på grænser mellem Paraguay, Brasilien og Argentina.
  Mvh. Jesper

  #3508249
  Anonym none

  Hej JD!
  Ifølge denne hjemmeside http://da.wikipedia.org/wiki/Iguaz%C3%BA-vandfaldene hedder Iguaçu valdfaldene også Iguazu vandfaldene.

  Her er en hjemmeside om bl. a. om Iguaçu Vandfaldene

  Homepage

  Husk på at i Brasilien taler de portugisisk.

  Mvh. Jesper

  #3508251
  Anonym none

  Hej JD!
  På denne hjemmeside http://homepage.ntlworld.com/keir.clarke/Iguazu.htm kan man se, at Iguaçu/Iguazu Vandfaldene ligger sydøst for Foz do Iguaçu i Brasilien.
  Mvh. Jesper

  #3508756
  Anonym Anonym

  Hejsa, har nogen her været i Bonito, og ved hvordan det lægger med transport til / fra ? evt mod Bolivia ?

  #3508769
  Anonym Anonym

  Hej!
  Jeg har ikke været i Bonito, men ifølge denne hjemmeside http://maps.live.com/ er der ni steder i Brasilien og et sted i Italien, som hedder Bonito.
  Mvh. Jesper

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account