This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545476
  Anonym mettemalene

  Hej

  Vi er to piger på 19-20 år, som planlægger en tur til Sydamerika til Januar i omkring 2-3 måneder, og vi har indtil videre lavet denne plan:

  – Bolivia, 3 uger
  – Venezuela, 2 uger
  – Panama, 1 uge
  – Costa Rica, 1½ uge
  – Mexico, 3 uger
  – New York, 1 uge

  Vi er meget i tvivl om, om dette overhovedet kan lade sig gøre med så mange destinationer på så kort tid, eller om det vil blive for overfladisk, og vil derfor gerne høre jeres mening.

  Vi har kigget på forskellige aktiviteter og ting, både kultur og adventure, men vil gerne høre hvad I mener, der er værd at komme ud at se og opleve.

  Er der andet vi burde vide?

  På forhånd tak

  Mette og Malene

  #3545477
  Anonym CLaus

  Det k a n lade sige gøre, meeen så skal I tilbringe en del tid i div lufthavne. Tid, som I jo ligeså godt kunne have brugt på at se noget.

  I skal holde jer til til 1 – 2 kontinent. I kan jo godt starte I New York og så bevæge jer mod Miami. Herfra kan I fortsætte til Mexico osv. Eller starte I Mexico og fortsætte til Panama derfra hjem. Der er mulighed for strand, vukaner, vandring, gammel indianerkultur buskørsel i gamle amr skolebusser.

  Bolivia er også attraktivt, det er billigt, indianerkultur, der er mange interessante nabolande. Som jo er i den dyrere ende. Chile, Argentina, Brasilien. Peru er jo i nærheden, så det vil være oplagt. Tur i Amazonen, trekkingture, Andelsbjergene, pisco, ørken.

  I kunne jo flyve til Lima og hjem fra Chile eller hjem fra Brasilien. Hvis I skulle få lyst til en caipariha på Ipanema.

  mvh
  Claus

  #3545497
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hola Amigas.
  Kan i rejse 3 månder kan i også rejse 5 månder,det koster lidt extra lomme penge.flybilletter er samme pris piger.
  Et forslag til jers kanon rejse som det bliver.
  Drop new york,new york kan i rejse til i efterårs ferien og tag den med storm så i kan give den gas en uges tid og opleve det hele.
  I flyver fra Dk til miami,nyder de flotte strande og bruge 4 til 5 dage der, derfra flyver i til mexico city og rejser fra mexico til costa rica med bus,men förest rejser i rundet i mexico og oplever landet,derefter kan i rejse med bus til costa rica,brug noget tid på at hygge jer på de flotte strande i costa rica og drop panama,i flyver fra costa rica til peru og tag peru og bolivia med storm to kanon lande at rejse i,festen slutter i lima hvor i flyver hjem til DK.har selv rejset hele syd-Amerika og mellem Amerika ,skal i have det hele med har i bruge for 8 månder eller mere,husk piger det er nu i har tiden til at rejse,i skal arbejde lidt mere hjemme i DK,så hvorfor ikke arbejde seks månder mere og tag hele turen med storm og hiv seks til 8 månder ud af kalender i tag jers lives rejse,lomme penge til to piger 8 månder central og syd Amerika 55000 kr flybilletter fra dk og hjem,7500 kr max,forsikring,3500kr lokal mad lokal transport,masser af hygge med de andre back packer og husk hygge koster ingen ting,varmos Amigas.lars

  #3545507
  Anonym Claus

  Hvorfor dog rejse 5 mdr, hvis planen kun er 3? Flybilletterne koster næsten det samme, men der er jo også større omkostninger forbundet med det.
  Igen kommer det an på, hvad man vil med sin rejse. Er det at opleve noget forskelligt, eller er det et trip, hvor det gælder om at spare så meget som muligt for at kunne blive lidt længere.

  Jeg synes ikke, at I for enhver pris skal rejse længere tid. Brug lidt flere penge på en kortere tur og få det maksimale ud af det.

  I kan altid tage afsted igen. Måske i forbindelse med studie. Det er ikke nu eller aldrig. Der vil komme en gang til, måske ikke i så lang tid, men man bliver også noget rastløs af bare at rejse rundt.

  Der findes et hav af kombinationsmuligheder, som sagtens ville kunne indbefatte New York. Det er en fantastisk by og herfra kunne I jo sætte kursen mod Mexico.

  mvh
  Claus

  #3545755
  Anonym frederikkethorning

  hej piger

  min veninde og jeg er lige selv vendt hjem fra sydamerika, og hvis i rejser som vi gjorde, dvs. intet planlagt hjemmefra og i derfor bestiller transport og hostels fra dag til dag, er der en ting vi var rigtig kede af vi ikke havde i overvejelserne. Det var, at vi havde planlagt for mange lande, jeg tror helt ærligt, at i kommer til at føle jer stressede i forhold til tiden, vi snakekde om at min. 1 måned til hvert land (hvis i vil have muligheden for at rejse ldit spontant og kunne blive de steder i forelsker jer i) og så begræns flyrejser på store distancer så meget som muligt, det er simpelthen synd at bruge så lang tid på transport!

  så mit råd er helt sikkert, færre lande, længere tid i de lande i vælger og så tage resten en anden gang. man fortryder at man ikke kan se alt man vil, når man kommer til landet, og derved lærer en masse om det.

  mvh Frederikke

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account