This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531243
  Anonym harboe

  Hej. Vi er en familie (2 voksne plus to mellemstore børn) der skal til Australien og vi skal naturligvis osse til Ayers Rock. På nettet finder man en masse tours, men det vil være rart at høre nogles erfaringer. Kan man få samlede “fly/tur-pakker” fx. fly fra Brisbane til Ayers Rock, rundtur i ørkenen, og fly fra Ayers rock til Adelaine? Skal man besøge Alice Spring? Eller er det bedst at flyve direkte til Ayers Rock? Hvilke turpakker kan anbefales? Hvilke faldgruber er der?

  #3531260
  Anonym Sara

  Det er vist ret dyrt at flyve direkte til Ayers Rock, men Alice Springs ligger ca. 500 kr derfra, så hvis tiden er knap, kan det måske godt betale sig.

  Vi gjorde det at vi selv købte vores flybilletter til Alice Springs. Over nettet bestilte vi denne tur: http://www.therocktour.com.au/

  Som KUN kan anbefales! Vores guide var super dygtig og det var en rigtig hyggelig gruppe. Første nat sover man under åben himmel (uden wc) så det er ret primitivt, men virkelig en fed oplevelse! Anden nat sover man på et campingområde med wc’er og bad.

  Ellers er der masser af muligheder at vælge i mellem, når man går rundt i Alice Springs, så det kan man også gøre.
  Håber I får en god tur.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account