This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3502044
   mohnton

  Jeg rejser til syd og mellemamerika i slutningen af september og skal være der i ca. 8 mdr.
  Rejsen går ned gennem mellemamerika til sydamerika. Er der nogen der har erfaring med veksling af penge eller evt. brug af visa? Hvordan håndteres det bedst mulig?

  Mvh Trine

  #3502047
  Anonym sophiekongsbak

  Hejsa!

  Enig med Morten! Havde selv både visa- og mastercard med da jeg rejste, i de fleste ATM-automater kan man bruge begge, og de kan anbefales at have 2 slags kort med i tilfælde af tyveri og så selvfølgelig aldrig opbevare dem sammen…
  Go tur!
  Hilsen Sophie.

  #3502046
  Anonym mortenmj

  Hej

  Det er overhovedet ikke noget problem med brug af visa. Næsten alle banker har en automat, hvor det er muligt at hæve penge.
  De fleste restauranter og hoteller tager også imod visa.

  Mvh.
  Morten

  #3502093
  Anonym Anonym

  Hej Trine.

  Jeg var i Mellemamerika (Nicaragua og Honduras) i sommers og havde ingen problemer med at veksle/hæve penge fra visa dankort. Sørg blot for at forsyne dig med kontanter i de større byer, da der ikke altid er mulighed for at hæve i de mindre byer (dog skal du meget langt ud på landet for at opleve dette!).

  Dog vil jeg råde dig til at hæve penge INDE i bankerne frem for i automaterne udenfor. Godt nok tager det længere tid, men til gengæld er det mere sikkert, da bankerne er godt bevogtede. Folk skal aflevere evt. våben inden de kommer ind og man bliver kropsvisiteret -noget man lige skal vænne sig til, men en enorm tryghed når man i forvejen lyser langt væk af tourist!

  Har du andre spørgsmål så skriv endelig.
  God tur!

  Mvh Charlotte
  charlotte_kjaergaard@yahoo.dk

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account