This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3526255
  Anonym Anonym

  Hej

  Jeg har arbejdet i USA som frivillig i 3 måneder i staten Arizona. Det var en helt fantastisk oplevelse, men det er ikke betalt. Man giver tilgengæld 2000kr og så er det gratis kost og logi i alle 3 måneder. Det er ikke lovligt at arbejde i USA og få penge for det på turistvisum. Derfor valgte jeg det andet. Det var lige til at gå til og så gjorde man samtidig en god gerning for de forskellige national parker i USA. Hvis du kunne være interesseret i noget som dette kan jeg sagtens sende nærmere information..

  Mvh Mathis

  #3526256
  Anonym none

  Hey Mathis
  Det lyder spændende. Hvad arbejdede du med? Vil gerne høre mere om det.
  hilsen Joan

  #3526265
  Anonym Ham-der

  Denne side kan hjælpe dig med det du har brug for, hvis du vil arbejde i USA.. Arbejdet består hovedsaglig i bevarelse af national parker, fx. Grand Canyon

  http://www.exis.dk

  #3526266
  Anonym Anonym

  Hej igen

  Linket ovenfor http://www.exis.dk er den danske agent for organisationen ACE som jeg rejste med. Du vil komme til at bo i en lille by, der hedder Flagstaff sammen med ca. 80 andre unge mennesker fra hele verden fordelt på 5 huse. Arbejdet er sådan at man arbejder 8 dage og har fri i 6. Der er rigelig med tid til at rejse rundt på egen hånd. Og der er altid nogla andre, som har lyst til at tage på en tur. Jeg var både i Las Vagas, San Francisco og rundt i de mange flotte national parker og meget mere.
  Skriv endelig, hvis du skulle have flere spørgsmål.

  Mvh. Mathis

  #3526254
  Anonym none

  Er der nogen der har erfaringer med WH i USA? Hvem arangerer det, er det noget man selv kan klare uden om rejseselskaberne? Er det nemt at få arbejde i USA? I byen? Eller på Landet? Hvordan er lønnen? Er der nogen der har nogle gode tips vedrørende arbejde og rejse i USA og hvilke stater skal man bare se?
  Takker…

  #3526314
  Anonym Anonym

  Hvor mange penge skal men ca. regne med at bruge på sådan en tur om ugen/måneden hvis man gerne vil opleve lidt også?

  Mvh. Uffe

  #3526433
  Anonym martin

  Hej Mathis

  Kan du hjælpe med nogen spørgsmål ang- arizona?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account