This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3506693
  Anonym kresten bak

  Hej Jeg tager til austalien til december i 2 måneder. Det eneste der ligger fast er hvornår jeg lander, og hvornår jeg tager afsted igen.
  Så lige nu er jeg på udkig efter ting der skal ses og opblevelses der nede. Er der nogen her inde der har nogen rigtigt gode forslag på steder man bare skal se. ting man bare SKAL opleve.?

  #3506694
  Anonym Fighter_88

  National Parken Nær Sydney, som hedder Blue Moutains er et must. =) Tjek det op og du vil se hvor dejligt det ser ud der.

  #3506702
  Anonym none

  Hej Kresten!
  Jeg fandt dette interessante link http://www.albatros-travel.dk/tidsskrift/artikler/australien.asp om Ayers Rock og andre interessante oplevelser i samme nationalpark, som Ayers Rock ligger i.

  Besøg også artiklen om Australien her på siden. Du finder artiklen ved at klikke på “Rejseguide” og derefter på “Fakta”. Når du er kommet ind på siden om Australien så vil jeg anbefale, at du klikker på de forskellige links på denne side.
  Mvh. Jesper

  #3506830
  Anonym Jonas

  Hej kresten..
  Læste lige dit indlæg..
  Og det lyder som om du rejser derned alene?!
  Jeg rejser nemlig os alene derned i december til sydney… hvert fald mangler jeg en at holde jul/nytår med.. kunne det måske have din interesse? hvis du da os er i sydney

  #3506831
  Anonym Kresten

  Hey jonas

  Ja jeg rejser der ned alene først i december, men skal mødes med en i sydney når jeg kommer der ned, og rejse lidt rundt med hende. Så ved faktisk ikke hvor vi kunne finde på at holde. Har faktisk snakket lidt om at være på new zealand. men det ved man ikke endnu. men hvis vi er i sydney kunne vi da nok godt lige snakke sammen.
  Ha det super!

  #3506879
  Anonym Stine

  Hej!!

  Det er ikke lang tid siden, jeg er kommet hjem fra en tur Jorden rundt, hvor AUS var et af stoppende.
  Der er mange ting man bare skal se!
  Ayers Rock (Det er et most!)
  Fraser Island
  Withssunday
  Magnic Island
  Sydney
  Baron Bay
  Cairns (ud at dykke el. snorkle)

  Jeg var ikke på vestkysten, men har hørt meget godt om den og så skulle Darwin også være rigtig godt!!

  #3507096
  Anonym Rene

  Jeg var i Australien i et år og er lige kommet hjem… Der er ingen tvivl tag et dykker certifikat på great barrier reef, i Cairns… Det er helt perfekt. Og forholdvis billigt 250 dollars… Det må man bare ikke misse

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account