Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536727
  Anonym Nichlas

  Hej, vi er to fyre der tager turen over Atlantet til juni, planen er 3-4 måneders Roadtrip i the States. Vi har lagt et budget på 120.000 kr tilsammen, som skal gå til – flyrejse, Bil(forsikring mm) og til at leve for self. Vil høre hvad folk med erfaring fra rejser til USA, hvad de mener er realistisk at have et budget på?

  Vi regner med 10.000 for flybilletter – tur/retur da vi bestiller nu her.
  ca. 20.000 til bilen.

  dvs at vi har ca 90.000 at leve for i 3 måneder, men det skal så også dække alle udgifter?

  Hvad siger folk?

  folk med erfaringer til køb af bil må også gerne svare.

  #3536736
  Anonym Kiaveise

  Heej..

  vi er to piger som rejste rundt i usa i 2 mdr i sommers og vi brugte ca 125000 i alt med flybilletter, indenrigs billetter, billeje, alle ture, overnatninger, benzin, mad, lommepenge. så vil sige det er fair nok.. kommer jo an på hvor primitivt i gerne vil bo osv.. vi boede i telt mange af steder hvilket ikke koster ret meget derovre i forhold til hostels og hoteller..
  lige et lille tip, husk at på hostels betaler i pr person og på hoteller betaler i per værelser, derfor kan det faktisk godt være billigere og bo på hoteller.. dog er der andre servicer på hostels end hoteller.. men ja lige et lille tip..
  hvor går jeres tur hen derovre?
  kan evt hjælpe med nogle sightseeing forslag?

  #3536738
  Anonym Nichlas

  vi har ikke helt snakket turen igennem, det eneste der er fast er at vi starter i New york derefter skal vi til florida, og så kører vi tværs over til Californien. Men som jeg kan se så er det dyrere at leje en bil i 3 måneder end det er at købe en. hvad gav i for jeres billeje?

  #3536739
  Anonym Kiaveise

  jaa, tror også det bliver dyre når det er i 3 mdr man lejer..
  men vi havde vores tur delt op i 4 dele..
  men i alt gav vi 13000 hvor den længste leje periode var på 4 uger..
  men umiddelbart ville jeg forslå og flyve fra miami eller orlando til californien.. også køre derfra..
  så slipper i også for at betale et envejs gebyr på omkring 500$ mener jeg..
  Det er bedst og aflevere bilen i samme stat som man lejer den i.. så skal man nemlig ikke betale den envejs leje.. men der er heller ikke så forfærdeligt meget og se inde midt i landet når man køre den vej.. men kommer jo an på hvordan i vil køre 🙂

  #3536741
  Anonym Nichlas

  Ja. Vi er under 21 så vi kan vidst heller ikke leje biler. Hvad er envejs leje?

  #3536742
  Anonym Kiaveise

  nej så skal i betale ekstra gebyr.. man skal faktisk være over 23 for at kan leje bil uden af betale gebyr og mange steder skal man være over 25..
  Har i undersøgt om i kan købe en bil hvis ikke i er 21?

  jamen envejs leje er et beløb du skal betale hvis du f.eks lejer en bil i florida og aflevere den i californien så skal de jo have fragtet bilen tilbage til florida og det er det du betaler for. men hvis du lejer den i californien og aflevere den californien så betaler du ikke for det..

  #3536743
  Anonym Nichlas

  Okay. Jeg skal snakke med ambassaden i morgen, men hvad vi har kunnet læse os frem til, så kan vi eje en bil hvis vi søger et 6 måneders visum. Men jeg får svar på det i morgen.
  Et andet spørgsmål, hvor mange penge og hvilke ting oplevede i? her tænker jeg på, Sea World, Disney World, Universal studios og lign. kan i evt anbefale noget man skal opleve. Jeg har da været i florida før og set det meste der.

  #3536732
  Anonym Birk

  Nu har jeg ikke været på roadtrip i USA, men jeg har fløjet til USA flere gange. Er det 10000 kr for jer begge to tur/retur eller pr. næse? Prisen afhænger selvfølgelig af hvor i skal hen. Umiddelbart er Los Angeles og New York de billigste, men det kan jo altid undersøges. Nogle gange er der også penge at hente hvis i først flyver til London og så til ‘the states’. Desuden er det godt at komme i gang med at købe billetter nu, for olieprisen stiger og det rammer især de lange flyture.

  Norwegian ville her om ikke så længe gå i gang med at flyve til New York, men ingen ved endnu hvornår de starter med det.

  God tur 🙂

  #3536744
  Anonym Kiaveise

  Jamen altså hvis du har oplevet sea World og universal i florida så synes jeg ikk det er nødvendigt og bruge Tid på og se i Californien men synes også det er en skam din ven skal gå glip af det så det er lidt op til ham sybes jeg..
  Men kan helt klart anbefale Yellowstone, det ligger godt nok lidt nordligt men det er klart køreturen værd.. Og en rigtig god ide og tage ud og riverrafte deroppe.. Øhm ja ellers kan jeg anbefale så mange national parker som muligt.. Det er virkelig spændende, altså hvis man gider alt det natur selvfølgelig.. Men synes også helt sikkert i skal forbi Las Vegas selvom i ikk må spille så er det en oplevelse alligevel..

  #3536745
  Anonym Nichlas

  Okay, jamen vi skal se det igen, det var bare for at du ikke anbefalede det. hvad er yellowstone. Self skal vi til vegas, desuden mener jeg man skal være 18 for at spille, læste jeg vidst på ballagios hjemmeside.

  #3536748
  Anonym Kiaveise

  okay, er ikke sikker på at man kun skal være 18 så er det en sær regel bellagio har.. for stort set alle andre steder skal man være 21 og de tjekker det..

  Yellowstone er en kæmpe nationalpark med alt muligt dyr liv som lever frit. der er bisoner, elge, antiloper, sort bjørne og grizzly bjørne som man kan være heldige og se.
  samtidig er der rigtig mange geysere som er rigtig flotte.
  men prøv og google det så kan du læse mere om det, men synes helt sikkert det er en besøg værd..

  #3536757
  Anonym Nannamw

  Hej drenge, hvor lyder det fedt med jeres roadtrip! Jeg har selv rejst rundt i staterne i 6 mdr og er nu bosat i New York.
  I skal regne med at det koster nogenlunde det sammen for at leve herovre som det gør hjemme. Nogle ting vil i opleve billigere og andre dyrere. Det er altid relativt at rådgive omkring penge, men med de 90.000 kr er i ok gået, men vil nok anbefale at i sparer lidt på overnatningerne rundt omkring. Undersøg evt. http://www.servas.dk/ det er en org. hvor man kan bo hos frivillige folk gratis. Det kærver dog at i skal optages (men tjek deres side for info). Ang. bil taler jeg af bitter erfaring når jeg siger at man IKKE kan købe en bil lovligt i USA medmindre man bor her og har Amerikansk kørekort. Det er derfor ikke en mulighed, medmindre i tilfældrigvis falder over nogen der skal af med deres bil og vil sælge den uden om staten til jer… Og leje af bil skal i lige tjekke om det overhovedet kan lade sig gøre når i er under 21. For jeres egen skyld få disse ting tjekket af inden i tager afsted (læs: jeg stod i NY og troede at jeg kunne købe en bil, men der blev jeg klogere. Vi tog til Canada hvor man kan købe en bil uden at bo der). Ang forlystelsesparker skal i gøre jer klar på at de er skide dyre! og måske i skulle vælge nogle ud.
  Er helt enig med Kiaveise omkring Yellowstone, det er en fantatstisk park! Og generalt anbefaler jeg i oplever så mange national parker som muligt. De er hverisær meget forskellige og helt vildt fascinerende. Man kan købe et kort ved indgangen til parkerne som glæder for alle parker i et år. Dette kan bestemt godt anbefales hvis i vil besøge flere.
  Spørg endelig hvis i har spørgsmål, da jeg bor i New York er det nok min stærke side, men som sagt har jeg rejst meget herovre. Glæd jer til at opleve dette fantastiske land.

  #3536761
  Anonym Birk

  Jeg er STÆRKT overbevist om at man ikke kan spille eller overhovedet opholde sig i kasinoområderne i Las Vegas hvis man er under 21. Når i nu er i Florida kunne i evt tage til Space Kennedy Center som er et center for rumfærge osv. Det er desuden der de affyrer raketter så måske kan i se om der bliver affyrret en når i er der. Yosemite National Park kan helt klart også anbefales, men lige som de andre siger, så er der rigtig mange fede national parker i USA. Dog ved jeg af erfaring at det er meget rart at variere lidt i oplevelserne så man ikke har 3 uger i national parker, det kan godt blive lidt for meget i længden.

  #3536763
  Anonym Nichlas

  tak for rådet nanna, men hvis jeg forstår dig ret, så er det ikke noget problem at købe og indregistrere en bil i Canada? hvordan er priserne der?

  Birk, tak for rådet. Je har dog været i Florida, og i space centret, men skal helt sikkert igen da min ven ikke har.

  #3536779
  Anonym sigrid

  hej i to. fandt et link omkring at købe biler og leje i usa for turister. kan være i kan bruge det til noget.
  http://www.usatourist.com/english/traveltips/transportation/car-buying-tips.html
  go tur

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 17 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account