Det er i dag muligt at finde en billig flybillet til det meste af Europa fra Danmark. En billig flybillet til Barcelona er nem at finde.

Vi danskere rejser oftere og oftere, og vil naturligvis gerne gøre det så billigt som muligt. Det ser heldigvis ud til at flyselskaberne er med på at finde en billig flybillet til os 🙂

Billig flybillet til Barcelona – Ryanair
Det er f.eks. muligt idag at finde en billig flybillet til Barcelona med RyanAir. Jeg var afsted med min kæreste til Barcelona for 730DKK tur retur, og det kunne endda gøres endnu billigere hvis jeg ikke havde valgt forsikring og priority boarding – faktisk for under 500,- for 2 personer.

Travelmarket
Nu er det jo ikke altid man har det så fleksibelt som vi havde det med datoerne og som man ofte skal være for at få de billige flybilletter. Derfor vil jeg anbefale at man undersøger flere selskbaber for at finde en billig pris. Her kan det være en fordel at f.eks. bruge hjemmesider som www.travelmarket.dk hvor man kan finde en billig flybillet til Barcelona ved at sammenligne forskellige selskabers priser.

Ideen er meget god og man får hurtigt et overblik over de billigste priser til Barcelona uden at skulle søge hele markedet igennem selv.

Sagt med andre ord prøv dig lidt frem … og ellers held og lykke med at finde en billig flybillet!

1 Kommentar
  1. Kenneth Karl Nielsen 7 år siden

    Hej Anders
    Sider som Travelmarket.dk, Momondo.dk og Skyscanner.dk er rejsesøgemaskiner, der sammenligner priser fra mange forskellige rejsebureauer og hjælper dig med at finde den billigste pris. Ticket2travel.dk, Supersaver.dk, Travelstart.dk m.fl. er online rejsebureauer, og du til ofte ikke finde de billigste priser der.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account