Bangkok er en fantastisk by at besøge og bør være et fast stop på enhver rejse til Thailand. Heldigvis kan man nemt finde en billig flybillet til Bangkok.

De billigste billetter til Thailand fås ofte med det russiske selskab Aeroflot. En billig flybillet med Aeroflot koster cirka kr. 4.000,-. Med en billig flybillet som denne skal du altid mellemlande i Moskva.

At andet alternativ er at købe en billig flybillet på et direkte fly. SAS og Thai Air flyver direkte til Thailand fra København – så tager din rejse kun cirka 10 timer i alt. Priserne er selvfølgelig højere, men ikke nødvendigvis mere end 500-700 kr.

Under alle omstændigheder kan du nemt søge og finde en billig flybillet via søgeboksen ovenfor. Vi kan ikke garantere at det er den billigste flybillet, men vores undersøgelser viser at priserne i denne søgning ofte er de billigste.

Sådan søger du efter en billig flybillet
Når du skal finde en billig flybillet er det en god idé at søge med fleksible afrejse og hjemrejsedatoer. Prisen på en flybillet kan variere meget fra dag til dag.
Hvis det er muligt, så forsøg at rejse fra mandag til torsdag. Disse dage er ofte de billigste.
Det er sværere at finde en billig flybillet i højtiderne (påske, sommerferie, jul, nytår etc). Hvis du kan, så undgå disse tidspunkter.

Templer i Bangkok
Thaierne er stolte buddhister, og derfor er Bangkok fyldt med af gyldne og imponerende templer. Det er svært at vælge nogle ud, men du må ikke gå glip af disse 3 templer:

Wat Pra Kaeo er det klart mest imponerende tempel i Bangkok, og det er her thailands mest hellige Buddha bor. Den lille smaragdbuddhaen sidder på sin trone og besøges hver dag også af mange thailændere.

Wat Pho med den kæmpestore liggende Buddha er også en stor oplevelse at besøge. Wat Pho er også kendt fra sin massageskole, her kan man på noget at den bedste thaimassage der findes.

Wat Arun bliver også kaldt for solopgangens tempel. Templet ligger lige ned til floden og er meget anderledes end Bangkoks andre templer, men absolut et besøg værd.

Alle 3 templer ligger i gåafstand fra hinanden. Du skal dog med flodbåd til Wat Arun.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account