Barcelona byder på storbyferie, badeferie, kulturferie, shoppingture og meget meget mere. Barcelona kan og skal opleves året rundt.

Shoppingtur
Mulighederne er store i Barcelona, man kan finde det lækreste modetøj, spændende ting, hverdagsting, mad og mange mange andre ting.

Jagter man modetøj er det en god ide at starte med en rundtur i Passeig de Gràcia, hvor udvalget nok er det bedste i Barcelona.

Er man på jagt efter madvarer er Boqueriás marked det perfekte sted i Barcelona, fyldt med lækre lokale råvarer i et farvefuldt flor.

La Rambla
Bareclonas kendte gågade La Rambla, ligger midt i Barcelona og her er der altid fyldt med liv mennesker. Her er mimekunstnere, musikere og der sælges blandt andet blomster fra boder. For enden af Barcelonas skønne La Rambla, ligger stranden Barcelonata – her kan man få et afbræk fra bylivet og slappe af.

Mad
I Barcelona finder man spaniens bedste mad. I Barcelona er der adskillige tapas barer, etniske restauranter og catalanske spisesterder, der alle kan findes over det meste af Barcelona.

Barcelona Gaudi-figurSeværdigheder
Der er massere af forskellige ting at opleve i Barcelona. En ting springer dog i øjnene over alt i Barcelona – Antoni Gaudis fantastiske arkitektur. Oplev blandt andet Parc Güell, La Sagrada Familia i Barcelona.

Hvornår?
Der er som sådan ikke noget tidspunkt der er bedst at besøge Barcelona, det afhænger mere af humøret. Er man til sol og strand, er det naturligvis bedst at besøge Barcelona om sommeren, men byen har meget at byde på hele året rundt.

Så se af at få købt en flybillet, det er ikke så dyrt og kom ud og oplev Barcelona!

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account