Oplev Lissabon – det er billigt at flyve til Portugals hovedstad og det er en af Europas billigste hovedstæder. Lissabon – en dejlig by.

Portugals hovedstad Lissabon er altid et besøg værd – ikke mindst for den afslappede stemning og de mange gamle stejle gader. I forhold til ande Europæiske byer er der også billigt i Lissabon.

Det er nemt at finde en billig flybillet til Lissabon – enten på et direkte fly eller med et enkelt stop. Et alternativ er at få en billig flybillet fra et charterbureau, de går normalt ikke direkte til Lissabon, men det er nemt og godt at rejse med bus rundt i Lissabon.

Når du er i Lissabon må du ikke gå glip af følgende seværdigheder. Det gamle Jeronimus Kloster har en helt stemning, som man ikke må gå glip af. Det er her den berømte opdagelsesrejsende Vasco da Gama er begravet.

I samme del af Lissabon ligger Belem tårnet. I dag står Belem Tårnet i vandkanten, tidligere stod det midt ude i floden. Herfra sagde kongen farvel til de opdagelsesrejsende. Her er også et monument for de gamle opdagelsesrejsende.

Udsigten fra Skt. Georg slottet over Lissabon er fantastisk – hvis du har mod på det skal du gå hele vejen op. En rigtig god Lissabon vandretur.

I Lissabon bør du også tage dig til til at opleve følgende seværdigheder.

* Gulbenkian Museet (skatte fra øst og vest)
* Berardo museet (en kæmpe samling af moderne kunst)
* Ocenariet (en rejse under vandet)
* Ancient art museum (Tilbage i tiden)
* Søfarts museet (oplev Lissabons gloværdige fortid)

Se at få booket en billig flybillet og kom afsted!

Læs meget mere os Lissabon her

(c) iStock.com / boggy22

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account