Er du på udkig efter billige rejser, er det altid en god idé at starte med at søge efter rejser i en rejsesøgemaskine.

Rejsesøgemaskinerne sammenligner priser på vores forskellige typer af rejser og hjælper på den måde dig og mig med at finde de billigste rejser og med at få mest muligt ud af rejsebudgettet.

Rejsesøgemaskinen travelmarket.dk er den ældste af rejsesøgemaskinerne i Danmark også den bredeste. Travelmarket.dk har eksisteret siden 1996 og er også den søgemaskine, der dækker bredest indenfor rejsemarkedet.

På Travelmarket.dk kan du søge på mere end 1.000 websider efter flybilletter, hoteller, flybilletter og billeje.

Men på Travelmarket kan du også søge efter charterrejser og afbudsrejser, og her giver Travelmarket dig det bedste overblik i Danmark.

Sidst men ikke mindst kan du også finde mange andre typer rejser på Travelmarket.dk. Under fanebladet “Temarejser” finder du mange forskellige slags rejser – her kan du blandt andet finde safarirejser, storbyferie, singlerejser, men også rundrejser, krydstogter, familieferie og meget andet.

Travelmarket har lavet en ny søgemaskine med rejser – Her kan du sammenligne flybilletter, charterrejser, pakkerejser og hoteller i én eneste søgning.

Hvis du er på udkig efter en billig rejse, og kan rejse med kort varsel, så kan du bruge søgemaskinen med afbudsrejser på Travelmarket. Når det gælder afbudsrejser kan det også betale sig at bruge Travelmarket svenske søgemaskine. Søg rejser fra København – og sammenlign med tilsvarende danske rejser. Nogle gange er det billigere at købe rejsen i Sverige.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account