Mange unge rejser hvert år ud som backpacker. Når man tænker på rygsækferie, så tænker rigtig mange på en længerevarende rejse, ofte som en jordomrejse, men man kan dog også rejse afsted på en backpacktur på mange andre måder

Backpacking på 1. klasse – rejs som backpacker i luksus
Debat: Hvad er en backpacker i dag?

StudentUniverse har igen i år udgivet deres liste over de billigste lande, at besøge som backpacker. Så her har vi 10 steder hvor pengene rækker lidt længere. Så pak rygsækken og tag afsted.

1. Nepal

photo-1463559830741-e117d53be7c0-nepal

Nepal – Ashes Sitoula – Unsplash

Nepal er vel backpackland nummer 1. Her er mulighed for at trekke, river rafte, opleve små skønne landsbyer og meget mere. Tag til Bhaktapur nær Kathmandu og oplev de fantastiske templer.

 

2. Thailand

Thailand - Sven Scheuermeier - Unsplash

Thailand – Sven Scheuermeier – Unsplash

Smilets land. Strande, templer, fantastisk natur og et altid smilende folkefær. Thailand er bestemt et besøg værd.

 

3. Indien

India - C Rayban - Unsplash

India – C Rayban – Unsplash

Det var i Indien, at jeg første gang oplevede backpacking og jeg har været forelsket i landet lige side. I Inden er der nye oplevelser omkring ethvert gadehjørne.

 

4. Sri Lanka

Sri Lanka - Aditya Siva - Unsplash

Sri Lanka – Aditya Siva – Unsplash

Sri Lanka har så meget at byde på. Man kan tage på safari, opleve templer, eller ligger på stande og, hvis du er heldig, så kan du se en havskildpadde. Landet har så meget at byde på

 

5. Indonesien

Indonesia - Pahala Basuki - Unsplash

Indonesia – Pahala Basuki – Unsplash

Landet der har alt. Orangutanger i junglen, skildpadder på stranden. Bali, eller en af det tusindvis af andre øer, hvor du kan tage på et trek i junglen, eller nyde solnedgangen fra en strand.

 

6. Nicaragua

Nicaragua- Sam Hull - Unsplash

Nicaragua- Sam Hull – Unsplash

Nicaragua bliver mere og mere populært blandt amerikanerne, så priserne er på vej op. Så du skal skynde dig, hvis du skal nå at opleve dette fantastiske land, on low budget.

 

7. Peru

Peru - Babak Fakhamzadeh - Unsplash

Peru – Babak Fakhamzadeh – Unsplash

Regnskov, ruiner og strande, så behøves man næsten ikke sige mere. Peru har alt, hvad du behøves for en at få en oplevelse for livet.

 

8. Tyrkiet

Turkey - Daniel Burka - Unsplash

Turkey – Daniel Burka – Unsplash

Her mødes øst og vest. Her møder Europa og Asien hinanden. Landet har så meget at byde på, at vi slet ikke kan komme ind på det hele. Den gamle bazar i Istanbul, Hagia Sophia, strandene, naturen og ikke at forglemme historiens vingesus.

 

9. Albanien

Albania - joepwijsbek - Pixabay

Albania – joepwijsbek – Pixabay

Mange mennesker overser Albanien, når de tænker på ferie. Men landet har så meget at byde på, uanset om du er til historie, natur eller strande.

 

10. Costa Rica

Costa Rica - goloren1 - Pixabay

Costa Rica – goloren1 – Pixabay

Krystalklare søer, vilde dyr, gyldne strande, vulkaner, regnskove og nationalparker. Her kan du sidde stille ude i junglen og opleve de farverige fugle, vandre på vulkaner, svømme i varme kilder, ligge på stranden, lege i vandfald og så meget andet.

 

Vi har jo heldigvis ikke kunne tage alt med hvad disse 10 fantastiske lande kan byde på, men vi kan kun sige “Tag afsted og få en oplevelse for livet”

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account