Hurtigtørrende håndklæde

Undgå en jordslået rygsæk

Der er meget udstyr, der skal pakkes, når du skal afsted ud i verden med din backpackrygsæk. Det kan betale sig at lave lidt research på dit valg af udstyr, da det rigtige kan være med til at sikre dig en god tur. Det er næsten ikke til at undgå, at du på et tidspunkt i løbet af din rejse vil løbe ind i uforudsete og små irriterende situationer. Du kan dog selv være med til forhindre mange af dem, ved at være forberedt med det rette udstyr – eksempelvis, når det kommer til at undgå fugtige håndklæder i rygsækken. 

De fleste backpackere har stået i en situation, hvor de har været nødsaget til at pakke et fugtigt håndklæde ned i rygsækken. Det er bare ikke særlig fedt senere at skulle fiske det håndklæde op igen, som nu ikke lugter særligt godt, og som måske er begyndt at mugne. Disse situationer kan heldigvis undgås med et mikrofiber håndklæde, som hurtigt bliver din bedste ven som backpacker. Håndklædet er hurtigtørrende, hvilket gør, at du ikke igen skal opleve fugtigt og ødelagt rejseudstyr i din rygsæk, når du putter dit håndklæde i rygsækken, og drager videre på din rejse.

Det er super praktisk at medbringe et hurtigtørrende håndklæde på backpackerrejsen, fordi det hverken fylder eller vejer ret meget i din rygsæk. Det syntetiske materiale, fibrene som håndklædet er lavet af, giver den hurtigtørrende effekt – samtidig med at materialet føles blødt på din hud.

Backpack med dit store hurtigtørrende håndklæde som tæppe

Det hurtigtørrende håndklæde fungerer multifunktionelt, hvilket er genialt på backpackerrejsen. Du reducerer på den måde mængden af bagage og sparer plads i din rygsæk. Brug eksempelvis dit hurtigtørrende håndklæde når du skal på stranden, når du mangler et underlag at sidde på, eller hvis du mangler et tæppe. Det kan blive koldt om natten, selv hvis du backpacker i varme klimaer, ligesom flyets aircondition kan få dig til at fryse. Det er praktisk altid at have et tæppe ved hånden. Vælger du et mikrofiber håndklæde i en stor størrelse, har det mange forskellige funktioner, som er praktisk på rejsen.

Du kan også spare penge i dit rejsebudget ved at købe og medbringe et hurtigtørrende håndklæde på din rejse, da det på mange overnatningssteder koster penge at leje håndklæder. Penge sparet er penge tjent, som du i stedet kan bruge på flere oplevelser rundt omkring i verden.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account