10 gode grunde til at besøge Wales

Wales er mere end byen med den længste bynavn i verden. Her finder du også flot grøn natur, middelalderbygninger, en venlig befolkning og arnestedet for legenderne og Kong Arthur.

Nyd den friske luft
Nyd den friske livgivende luft i nationalparken Brecon Beacons. Et levende eksempel på at landskabet ikke bliver grønnere end i Wales.

Oplev den gode stemning
Oplev stemningen i den dynamiske walisiske hovedstad Cardiff. Spadser rundt i havnekvarteret, hvor nye ambitiøse planer bringer Cardiff godt i det 21-århundrede.

Gør som i middelalderen
Følg i middelalderbefolkningen fodspor og besøg St. Davids – en lille katedral på den smukke kyst i Pembrokesshire.

Tag på en fantastisk togtur
Tag på en fantastisk togtur med Snowdon Mountain Highway – et let måde at komme til tops i Englands og Wales højeste bjerge. En uforglemmelig tur med fantastiske udsigter.

Besøg et slot eller to
Der er masser at vælge imellem. Wales landskab er fyldt med hundredevis af historiske mindesmærker – kun få steder i Europa er så mange middelalder fæstninger samlet på et så lille areal.

Få en snak med waliserne
Det er ikke svært, for waliserne er meget gæstfrie. Mød waliserne på gaden, på kroer og pubber, på festivaler og mange andre steder.

Sæt pris på forskellene
Wales er ikke det samme som England. Alle skilte er både engelske og walisiske. På landet snakker mange walisisk, der er mange festivaler dedikeret til den walisiske kultur.

Udforsk kysten
Wales byder på en mere end 1000 kilometer lang og afvekslende kyststrækning. Her finder du alt fra smukke strande som Rhossili og Oxwich til smukke bugter som Porthdinllaen land med Llyn halvøen.

Se legendariske steder
Er du til legender om Kong Arthur og Merlin, keltiske helgener, middelalderlige prinser og helbredere er Wales et godt sted at besøge. I Wales finder du blandt andet Bardsey (øen med de 20.000 helgener) samt Carleon, der påstår at udstille Kong Arthur legendariske runde bord.

Vær aktiv
Wales byder på gode muligheder for at holde aktiv ferie – her er næsten alt hvad du kan ønske dig. For eksempel golf, ridning, vandring, sejlsport, cykilng og mountainbiking.

 

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account