En rejse til Rom er en rejse tilbage i tiden og på samme tid en rejse til en topmoderne storby. Læs mere her om flybilletter og seværdigheder.

Nyd en romantisk middag på en romantisk lille café i Rom, og tag derefter på sightseeing i Rom – Italiens fantastiske hovedstad.

Ved hjælp af søgeboksen til højre kan du finde en billig flybillet til Rom – du søger blandt mange forskellige flyselskaber.

Finder du de billigste priser kan du finde en billig flybillet til Rom fra København eller Billund til cirka kr. 1.000,-

Her er nogle af de største seværdigheder, som du kan opleve i Rom

Colosseum
Gladiatorernes kampplads fra omkring årtusindeskiftet står her stadigvæk – luk øjnene og tænk dig tilbage til dengang 50.000 tilskuere sad på tilskuerne pladserne i Roms gamle arena.

Forum Romanum
Af den gamle racerbane for stridsvogne er der i dag mest ruiner tilbage- gå rundt og forestil dig stedet i fortiden. Studerende tilbyder gratis rundvisninger, giv dem en skilling for arbejdet.

Pantheon
Dette gamle græske tempel fra oldtiden er overraskende velbevaret i Rom. Templet blev konverteret til en kirke og derfor ikke ødelagt. Maleren Raphael er begravet i templet.

Peterskirken og Peterspladsen
Peterspladsen er Roms smukkeste plads, og en de smukkeste i verden – men den er kun en forsmag på hvad der venter i den fantastiske Peterskirke. Er du i Rom, må du ikke gå blip af et besøg i kirken med den kæmpe kuppel.

Musei Vaticani og Det Sixtinske kapel
Vatikanets enorme museum indeholder blandt andet kunst fra Egypterne, Etruskerne, Romerne, Grækerne og Renæssancen. Højdepunktet er Michelangelos Sixtinske Kapel, hvor kardinalerne mødes, når der skal vælges ny pave.

Læs mere om seværdigheder i Rom her

Se så at komme afsted – book en billig flybillet til Rom!

Foto kommer fra iStockphoto.com er er taget af © benkrut

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account