Det er blevet nemmere at finde en billig flybillet til Los Angeles. En flybillet kan ofte får til cirka kr. 4.000,-. 

Det kan anbefales at kigge efter en direkte flybillet, af og til kan det være en billig løsning og den i hvert fald meget mere behagelig og kan forkorte din rejse betydeligt.
Selvom Los Angeles ligger på den side af USA, der er længt væk fra os koster en flybillet ikke formue, den kan være ganske billig.

Med den lave dollarkurs er det blevet billigere at opholde sig i USA, så der er ingen undskyldning for ikke at komme afsted til “The Big Apple”.

Her er nogle af de største seværdigheder i Los Angeles:

Disneyland
Et besøg i Los Angeles er ikke komplet uden en tur i Disneyland. Lad dit indre barn tage over og besøg Disneyland. Her får du en superoplevelse med de kendte venner fra Andeby og resten af Disney Universet. Èn dag er næsten ikke nok.

Hollywood
Gør som mange andre der besøger Los Angeles – oplev filmbyen, se det berømte Hollywood skilt og vær på udkig efter de berømte Hollywood stjerner. De rejser garenteret ikke på en billig flybillet.

Universal Studios
Stor forlystelsespark med temaet omkring filmene fra Universal Studios. Masser af attraktioner, restauranter m.m. Få også et glimt bag kulisserne og se hvordan special effekts bliver lavet.

Tag på shopping
Når du har fundet en billig flybillet er der råd til at shoppe. I Los Angeles er der masser af muligheder fra det HELT eksklusive til det helt billige.

Se links til flere attraktioner her

Foto kommer fra iStockphoto.com er er taget af © Teenoo

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account