At finde en billig flybillet er noget opgave – i denne guide finder du en oversigt over flyselskaber med billige rejser i Europa.

På udkig efter en billig flybillet?

Der er mange forskellige udbydere af billige flybilletter. De etablerede flyselskaber som KLM/Air France, Lufthansa og SAS har ofte specielle kampagne priser. Lavprisselskaber med lavprisfly som Ryanair og EasyJet satser næsten udelukkende på at sælge billige flybilletter, og flere charterrejsebureauer sælger også flybilletter til deres rejsemål.

Søg efter Billige flybilletter her her.

Lavprisflyselskaber / lavprisfly
Lavprisselskaberne har specialiseret sig i at sælge billige flybilletter – ulempen ved disse billetter er, at servicen og fleksibiliteten ved disse billetter ikke er så gode som ved de “almindelige flyselskaber”. Der er mange forskellige lavprisflyselskaber i Danmark, her er nogle af de største.

* Ryanair
Ryanair tilbyder lave priser til London og en lang række andre europæiske byer. Fra London kan du finde en billig flybillet til et utal af destinationer i hele Europa – du kan booke hele din rejse på Internet.
Flyver fra: Billund, Malmø og Århus.

* Easy Jet
EasyJet tilbyder lave priser til London og en række andre rejsemål. Fra London kan du rejse videre til 38 forskellige destinationer over hele Europa.
Flyver fra: København

* Norwegian
Norsk flyselskab, som flyver til mange forskellige destinationer i Europa. Mest fra København.

* SkyEurope (er nu gået konkurs)
Bratislava og Budapest fra København.

* Iceland Express
Flyver som navnet siger til Island fra København og Billund – med Iceland Express kan du også få en flybillet til New York for unde

* Air Baltic
Flyver til forskellige destinationer på Baltikum, det gamle Sovjet og Wien.

* Air Berlin
Flyver til forskellige destinationer i Europa, stærkest på Tyskland. Har afrejse fra København.

Charterbureauer med billige flybilletter
Det har altid været muligt at få billige afbudsrejser med de forskellige charterselskaber – af og til en kort vej til en billig flybillet. Som noget nyt er selskaberne begyndt separat at sælge billige flybilletter på deres fly til de forskellige chartermål, her er ofte tale ofte flyveture med bedre service end på lavprisfly.

*Apollo Rejser
I 2003 lancerede Apollo Rejser salg af billetter på deres charterfly til billige priser. Apollo flyver til en lang rækker charterdestinationer blandt andet i Grækenland, Spanien og Tyrkiet.
Flyver fra: København og Billund

*Star Tour
Præcis som Apollo er Star Tour også begyndt at sælge billede flybilletter på deres charterfly. Star Tour flyver også til de populære charterrejsemål i Spanien, Portugal, Grækenland m.fl.
Flyver fra: København, Billund og Aalborg – nyhed: Odense.

Flyselskabernes kampagnepriser
De etablerede flyselskaber har det svært i øjeblikket. Med konkurrencen fra lavpris flyselskaberne er de tvunget til at nedsætte deres egne priser. Der er mange flyselskaber, der kan give en billig flybillet, og de har alle billige priser. En tommelfingerregel er, at tjekke flyselskabet i det land, du skal rejse til samt tjekke et par store flyselskaber. F.eks.:

SAS
Lufthansa
Maersk Air
British Airways
KLM / Air France

Bemærk:
Det kan ikke altid betale sig at købe billetten direkte ved flyselskabet. Af og til kan rejsebureauerne tilbyde en billigere pris – så vær forsigtig.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde en billig flybillet.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account