Jeg elsker Ryanair

Ryanair var for få år siden begrænset til få destinationer fra Danmark. Nu kan du flyve til masser af steder over hele Europa.

For bare nogle få år siden var Ryanair meget begrænset med flyvninger fra Danmark, det har dog ændret sig en del de sidste par år. Idag kan man flyve med Ryanair fra både Billund og Århus, og er ikke længere begrænset til at flyve til London.

Fra Billund
Det er idag muligt at flyve med Ryanair fra Billund til Alicante, Barcelona (Girona), Dublin, London (Stansted), Madrid, Milano (Bergamo), Pisa, Valencia og en lang række andre destinationer. Flere om sommeren end om vinteren.

Fra Esbjerg
Det er ikke længere muligt at flyve fra Esbjerg med Ryanair.

Fra Århus
Det er idag muligt at flyve med Ryanair fra Århus til Barcelona (Girona), London (Stansted), Malaga, Oslo og Palma (MAllorca)

Fra Malmø
Også sjællændere kan flyve billigt. Fra Malmø kan man flyve til Wroclav, Barcelona, Palma, London, ALicante og Malaga.

Ryanairs priser kan være utrolig billige, vær dog opmærksom på et par ting når du flyver med Ryanair:

  • Hos Ryanair er det dyrt at få bagage med. Det vil sige baggage ud over håndbaggagen, som der er strenge krav for.
  •  Det koster også at få priority boarding, hvilket betyder at man kan få lov til at gå ind i flyet som de første sammen med andre priority boarding passagere. På Ryanair er der ikke faste pladser, så det kan være en fordel hvis du er lidt kræsen 🙂
  •  Hos Ryanair kan der tilvælges rejseforsikring (er valgt som default), hvilket som sådan er ok, men tjek lige om du er dækket i forvejen af egen forsikring inden du køber den.
  •  I nogle tilfælde lander Ryanair i i en hel anden lufthavn end andre selskaber ellers ville gøre hvis man flyver til en given by. F.eks. lander man i Girona hvis der flyves til Barcelona, hvilket er en meget lille lufthavn der ligger ca. 100 km fra Barcelona (1 times kørsel).

Nogle gange afrejser Ryanair eller lander Ryanair på mærkelige tidspunkter, hvilket kan være lidt irriterende. Igen giver jeg Barcelona (Girona) som eksempel. Hvis man vil rejse fra Girona til Billund, så skal er afrejse oftest kl. 6:35 om morgenen, hvilket er ret tideligt når man skal være i lufthavnen en time før og også lige komme til lufthavnen som også tager en time.

Ryanair – når alt er sagt!

Når alt dette er sagt, så er Ryanair fantastisk billig, der er ofte tilbud helt ned til 1 krone eksklusiv skatter for en enkelt rejse. Hvilket andet selskab kan være med på de priser?

Det er også værd at bemærke at mange andre selskaber også gør det ganske billigt til samme destinationer som Ryanair. Det er ofte finder rejser der passer lidt bedre med lufthavnen og rejsetidspunktet, og det har helt sikkert også en værdi, specielt hvis tiden er en faktor.

Læs mere om RyanAir her

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account