Det gamle backpackerbureau, Jysk Rejsebureau, har fået succes med en ny type rejser. Rejserne hedder Backpacker Adventure og er en slags grupperejser/fællesrejser for backpackere.

Mange ser backpackerrejsen som noget individuelt, hvor intet er bestemt på forhånd, hvor man som rejsende hele tiden kan ændre planer undervejs, og hvor noget af det bedste ved rejsen er alle de uventede venskaber, som man får undervejs.

Alligevel er de nye Backpacker Adventure-rejser blevet utroligt populære. Antallet af deltagere på disse rejser er seksdoblet på bare to år.

Vi har talt med Peter Andersen, der er ansvarlig for Backpacker Adventure-rejserne ved Jysk Rejsebureau, om deres nye rejser.

Hvem henvender Backpacker Adventure rejserne sig til?
“Vi har lavet Backpacker Adventure-rejser til unge førstegangsrejsende, som meget gerne vil ud og rejse, men ikke har nogen af rejse med, eller for rejsende, som gerne vil rejse i en gruppe”.

Hvorfor tror du, at Backpacker Adventure-rejserne er så populære?
“Backpacker Adventure-rejserne tilbyder noget, som rigtigt mange efterspørger. Man kan få friheden som en backpacker og bestemme over store delen af rejsen selv. Men på samme tid kan man rejse sammen med personer, man kender fra de fastlagte dele af rejsen”.

Hvordan sikrer I, at de rejsende kommer til at kende hinanden?
“Vi sørger altid for, at de forskellige rejsende møder hinanden i Danmark inden afrejse. På den måde er man allerede rystet sammen, inden man tager afsted.

Hvad koster rejserne?
“Prisen på rejserne starte ved kr. 17.495,- og fortsætter op til kr. 49.995. Man skal kun betale et mindre depositum ved rejsens bestilling, så man har god tid til at spare op :-)”

Hvilken af de mange Backpacker Adventure-rejser er din personlige favorit?
“Helt klart vores Jorden Rundt Backpacker Adventure-tur – den ligner meget godt min egen rejse, som jeg var på efter gymnasiet. Det jeg godt kan lide ved den er, at den kombinerer mange forskellige kulturer, og samtidigt får man oplevet nogle af de fedeste byer og noget af det flotteste natur, der findes i verden. “

Der er 12 forskellige Backpacker Adventure-rejser, som tilsammen har 44 årlige afgange. Man rejser altid i mindre grupper på 5-15 personer. Prisen på rejserne dækker flybilletter, afhentning i lufthavnen og udvalgte overnatninger på guesthouse i hvert land + udvalgte ture og oplevelser.

Læs mere om Backpacker Adventure på Jysk Rejsebureaus hjemmeside

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Jysk Rejsebureau, og vi har en kommerciel aftale med dem om promovering af Backpacker Adventure rejser.

1 Kommentar
  1. backpacker planet
    toke 5 år siden

    rejs alene og lær dig selv at kende. jeg rejste en måned i belize, guatemala og mexico denne sommer og rejser fremover kun alene.

    du har kun dig selv at tænke på, du er ikke alene for hvergang du kommer til et nyt sted er der massere af mennesker du kan møde.

    jeg lærte at de sjoveste/ vildeste og mest gribene oplevelser ikke skete på en gruppe tur men når jeg selv gik ud og fandt oplevelser på egen hånd.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account