En miniferie i London eller en anden europæisk storby er en perfekt måde at holde den værste rejsefeber nede, når der er lang tid til den næste større rejse. Og er rejsen en fodboldtur med en gammel ven, er det næsten en garanteret succes.

Annonceartikel for Fodboldrejse.nu – alle holdninger og tanker er mine egne.

Jeg er taget af sted på til London med en god barndomsven. En miniferie med en fodboldkamp med nogle af verdens bedste fodboldspillere er en oplagt mulighed for at genopfriske nogle af barndommens fodboldminder, have det sjovt og få snakket en masse sammen om fodbold og alt muligt andet.

Buen over Wembley Stadium kan ses nogle hundrede meter væk, og synet får spændingen inden i mig til at stige. Om en lille times tid skal jeg se fodbold på et af verdens mest ikoniske stadioner.

Vi er taget afsted til England for at se Tottenham Hotspur spille. En klub som min ven og jeg begge har stor sympati for. Tottenhams normale stadion, White Hart Lane, er under ombygning og derfor spiller Tottenham i denne sæson på Wembley, der er Englands nationalstadion.

Da vi endelig når frem til Wembley kan jeg mærke, at spændingen inden i mig stiger endnu mere. Vi starter med at gå en tur rundt om stadionnet for rigtigt at komme i stemning og for at få set Wembley fra alle sider.

Rundt omkring os, ser vi fodboldfans i alle aldre og både kvinder og mænd. Små drenge der svinger med Tottenham flag, ældre damer med Tottenham halstørklæder og mænd som om selv – enten i Tottenham farver og/eller pakket ind i flere lag af varmt vintertøj. Det er en særdeles kølig dag i marts.

Wembley skuffer ikke

Vi kommer hurtigt ind på stadion og helt op på de øverste etager, hvor vi har booket billetter. Rundt om tilskuerpladserne er et stort område, hvor der kan købes øl, vand og mindre måltider. Så snart jeg har muligheden tager jeg en afstikker ud på selve tribunen.

Wembley er et fantastisk stadion, og jeg skynder mig at tage et billede af de kendte røde tilskuerpladser, som viser navnet Wembley. Min fornemmelse siger mig, at det her bliver en fed oplevelse.

Fodboldkampe og fodbold i England er på mange måder noget helt specielt for mig. I engelsk fodbold smider man sig ikke ned bare fordi man får et lille skub, og så er der noget ærefuldt og ærbødigt over fodbold i England. Fodboldsporten er opfundet i England og det er lidt som om, at det er noget, som man respekterer.

Lige inden kampen starter hører jeg for første gang stadion gjalde i det klassiske Tottenham kampråb “Come on you spurs” og jeg føler kuldegysningerne løbe ned af min ryg – og Tottenham er ikke engang min favoritklub i England.

Selve kampen går som den skal og Tottenham vinder med 2-0 på to flotte mål. Danske Christian Eriksen er altid spilbar og disker op med adskillige flotte afleveringer. Udeholdets fans er også med til at skabe en flot kulisse omkring selve fodboldkampen.

Da kampen er slut har jeg en rigtig god fornemmelse. Det har været en stor og spændende oplevelse af se en fodboldkamp på Wembley i virkeligheden.

Tag selv på fodboldrejse

Der er flere forskellige måder at tage på fodboldrejse på. Man kan arrangere det hele selv, eller købe en pakkerejse ved et rejsebureau.

Hvis du hår ind på Fodboldrejse.nu kan du sammenligne priser på forskelle typer fodboldrejser. Du kan også sammenligne priser på fodboldbilletter uden hotel og flyrejse.

På vejen til lufthavnen på vej hjem bliver min kammerat og jeg enige om, at vores fodboldtur har været en succes. Det er helt sikkert noget, at vi kommer til at gøre igen senere.

Vi valgte at ankomme fredag og tage hjem søndag, så det ikke kun kom til at handle om fodbold, men blev også til en miniferie i London. Fredag aften så vi Standup Comedy i Comedy Store, hvilket kan anbefales til en herretur. Vi fik naturligvis også god mad og nogle engelske pints.

Comedy Store

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account