På nettet?, i boghandlen?, i udlandet

Når du skal købe din guidebog til drømmerejsen er der flere faktorer, der gør sig gældende.

Planlæg på biblioteket
Så længe du ikke ved præcist, hvor du skal hen, er der ingen grund til at købe en guidebog. Tag på biblioteket, lån en masse guidebøger og bliv inspireret.

Når rejsen er bestilt
Når rejsen er bestilt skal du ud og købe guidebog / guidebøger til rejsen. Bøgerne kan købes flere forskellige steder: I en dansk netbutik, i en engelsk netbutik, i en boghandel eller når du er taget afsted på rejsen.

Køb i dansk netbutik
Fordelen ved at købe din guidebog i en dansk netbutik er, at netbutikkerne ofte har et større udvalg end lokale boghandlere. Ulempen er, at der skal betales for forsendelse. Et par eksempler på netboghandlere er:

Nordisk Korthandel
Ekspert i rejsebøger og kort – har et stort udvalg. Også mere specielle guidebøger

Bog og Idé
Har kun danske guidebøger. Har den store fordel at du kan bestille på Internet og hente bogen i butikken. På denne måde sparer du forsendelse.

GAD
Gads boghandel findes også på Internet.

Køb i udenlandsk netbutik
 Priser på guidebøger på udenlandske sider viser umiddelbart, at bøgerne er meget billigere end i Danmark, men billedet holder ikke helt i virkeligheden.

Oven i priserne skal nemlig betales fragt og dansk moms. Fragt kan let komme til at udgøre knap kr. 100 og moms er som bekendt 25%.

Når man køber i udenlandske (og danske) netbutikker er det vigtigt, at man kan stole på butikken. Jeg kunne aldrig finde på at købe i en butik, som jeg ikke kender.

Tjek priserne inden du beslutter dig. En god international boghandel er Amazon.co.uk.

Køb i en boghandel
Går du ned i din lokale boghandel er der to store fordele. Du skal ikke betale for fragt og du kan bladre i de forskellige guidebøger og dermed finde den, der passer bedst til dig.

Køb i udlandet
Den billigste måde at købe en guidebog på er ofte at købe den i udlandet. På mange guidebøger står prisen bag på i forskellige valutaer – så kan de se, hvad du kan spare.

De fleste vælger dog at købe en guidebog hjemmefra. Så er man sikker på at man har den, man har noget til den første dag osv. Skal du bruge flere guidebøger i løbet af rejsen køber de fleste den første guidebog hjemmefra og de efterfølgende undervejs.

Nedenfor finder du links til forskellige boghandler – tjek dem ud:


0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account