Kaninen i månen

Indien er et rejsemål, der fascinerer og afskrækker mange. Det ved forfatteren Patrick Leis om nogen. Han har selv rejst Indien tyndt. 11 ture er det foreløbigt blevet til, og har nu skrevet en roman for backpackere, andre rejselystne og for den sags skyld alle dem, som aldrig kunne drømme om at sætte deres ben i Indien.

Romanen
KANINEN I MÅNEN med undertitlen (INDIA: A travel NON-survival kit) viser nemlig ikke rejsebrochurernes glitrede version. Bogen er en tre måneders tour de kaos blandt tiggerkonger, teknofreaks og spirituelle mystikere, en rejse uden sikkerhedsnet gennem Bombay, Goa og Hampi. Hovedpersonen er den fiktive Nick. Men de fleste oplysninger og oplevelser er baseret på forfatterens egen fascination og indgående kendskab til Indien.

Foratteren:
Patrick Leis bor i København og har tidligere udgivet en stribe gyser-og ungdomsromaner samt en bog om bodypaint. Udover at være forfatter laver han bodypaint, makeup til reklamer og specialeffekts og lignende til både film og TV. Han har blandt andet vundet Europamesterskab i bodypaint, samt tredje plads ved VM i bodypaint.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account