Priserne på flybilletter til USA er faldet voldsomt de seneste år, og nogle gange kan flybilletter t/r fås for helt ned til cirka kr. 1.500.

Men hvordan finder du så de billige flybilletter til USA, det fortæller jeg mere om i denne artikel og giver dig også nogle gode råd til at finde billige flybilletter helt overordnet.

Sammenlign priser på flybilletter til USA her (reklamelink)

Hvilke byer er billigst at flyve til i USA?

Blandt de byer, som det er billligt at rejse til i USA finder du typisk New York, Boston, Los Angeles, Orlando, Miami og San Francisco. Det er muligt at flyve til alle disse byer til alle disse byer for mindre end kr. 2.500 t/r.

USA er jo et meget stort land, så det er ikke nok, bare at kunne finde billige flybilletter til USA.
Rejsen skal også gå til den del af USA, hvor du ønsker at rejse hen. Her kommer 10 byer i USA, fordelt over hele landet, med nogle af de billigste priser, som du kan forvente for en flybillet t/r.

  • New York (fra cirka kr. 1.500 t/r)
  • Boston (fra cirka kr. 1.700 t/r)
  • Los Angeles (fra cirka kr. 1.900 t/r)
  • Miami (fra cirka kr. 2.100 t/r)
  • Washington DC (fra cirka kr. 2.200 t/r)
  • Orlando (fra cirka kr. 2.300 t/r)
  • Chicago (fra cirka kr. 2.700 t/r)
  • Seattle (fra cirka kr. 2.800 t/r)
  • Las Vegas (fra cirka kr. 3.100 t/r)

Dette er fundet ved at lave rigtigt mange søgninger på mange forskellige datoer, og det er ikke sikkert, at du kan få de samme priser på dine rejsedatoer.

Hvornår er det billigst at flyve til USA?

Som ved alle andre rejsemål er det billigst at flyve til USA udenfor højsæsonen. Men hvornår er det så? For at finde ud af dette har vi kigget i Dansk Flyprisindex, som siden 2009 har overvåget priser på flybilletter fra Danmark til USA og mange andre rejsemål.

Priserne bliver tjekket hver fjerde uge tendensen er den samme hvert år. De billigste flyvninger til USA fås omkring uge 4 og omkring uge 48 hvert år. Det er altså billigt at flyve til USA sidst i januar / i starten af februar eller sidst i november / i starten af december.

Dog kan der fås billige flybilletter til USA hele året rundt. Hold øje med flyselskabernes kampagner og bestil i god tid.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve fra til USA?

Når det gælder om at finde billige flybilletter til USA, så bør vi danskere typisk kigge på afrejse fra 4 forskellige byer: København. Hamborg, Billund og Aalborg. Igen tjekker jeg Dansk Flyprisindex for at tjekke prisniveauet fra de forskellige lufthavne.

Graf med billige flybilletter til USA

Denne graf fra indekset viser, at det er billigst at flyve fra København, lidt dyrere fra Billund og noget dyrere fra Hamborg. Flybilletter til USA fra Aalborg er ikke med i grafen, men er typisk dyrere end Billund – men billigere fra Hamborg.

Prisforskellen på flybilletter fra de danske lufthavne er så små, at du bør søge flybilletter fra alle 3 lufthavne, når du skal finde din flybillet til USA.

Hvor og hvordan finder jeg de billigste flybilletter til USA?

Jeg til vil enhver tid starte min søgning efter flybilletter på en prissammenligningstjeneste. På Backpacker Planet samarbejder vi med Travelmarket.dk (reklamelink).

Travelmarket har nogle gode funktioner, som passer fint, når du skal søge efter flybilletter til USA. Det er nemt at søge afrejse fra præcis de lufthavne, som du vil sammenligne priser fra.
Du kan oprette en prisagent og få en daglig e-mail med opdaterede priser på den rejsedato, som du overvejer at rejse til.

Husk også på dette inden du køber din flybillet til USA

Foruden prisen er det også væsentligt for mange, at man skal flyve direkte til USA og undgå et flyskfit undervejs. Der er direkte fly til USA fra København og Hamborg. SAS, Norwegian, Delta, KLM og Air France flyer direkte til USA. En direkte flyrejse til New York tager cirka 8 timer – og cirka 13 timer til Los Angeles.

Alternativt er det vigtigt at kigge på flytiden – nogle gange kan den billigste flybillet have lang ventetid i en lufthavn. Overvej om du er klar til dette for at spare nogle få hundrede kroner.
En meget vigtig ting at vide når du skal finde din flybillet til USA er, at det er forskelligt, hvad der er inkluderet i de flypriser, som du ser på internettet. I flere og flere tilfælde er prisen angivet uden indtjekket bagage (altså kun med håndbagage), andre steder er sædevalg ikke inkluderet og andre steder igen er mad på flyet ikke inkluderet.

Norwegian vil ofte se billigst ud, når du sammenligner priser. Men hos dem er hverken indtjekket bagage, sædevalg eller mad på flyet inkluderet. Til gengæld flyver de ofter direkte.
Hvis du vælger at flyve med Norwegian, så bestil direkte på Norwegians hjemmeside. Dette skyldes at mange online rejsebureauer tillægger et ekstra beløb fra ovenstående ydelser end de koster ved at booke direkte ved Norwegian.

Jeg håber du finder de bedste og billigste flybilletter til din rejse til USA.

Topbillede: Pixabay / TheDigitalArtist

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account