På sin rejse til Bali for at spille hovedrollen i filmen “Spis bed elsk” opdagede Julia Roberts hinduismen og konverterede selv.

Imens hun indspillede filmudgaven af bestselleren “Eat Pray Love” på Bali og i Indien, blev skuespilleren Julia Roberts forelsket i den hinduistiske religion, og snart efter konverterede hun, og nu lever hun sit liv efter de gamle hinduskrifter.

Filmen “Eat Pray Love” (Spis, bed, elsk) bygger på den amerikanske forfatter Elizabeth Gilberts bestseller om sit eget liv.

Som 32 årig havde Elizabeth Gilbert det perfekte liv, med en god uddannelse bag sig, et lækkert hus, “den perfekte mand”, og en succesfuld karriere som forfatter. Men hun var ulykkelig i sit ægteskab og overnattede ofte grædende på badeværelsesgulvet.

Elisabeth tager på en mageløs jordomrejse, hvor hun tilbringer fire måneder i Italien med at nyde livet (Eat). Efter Italien tager hun til Indien for at dyrke sin spiritualitet (Pray) og hun slutter året af på Bali for at finde balance imellem at nyde livet (Eat), det spirituelle liv (Pray) og det er her hun finder kærligheden (Love).

Tager du til Bali, kan du kan være sikker på at alle taxichaufføerne ved, præcist hvilke rismarker, som Julia Roberts har vandret rundt på. Det er en alternativ måde at opleve Bali på.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account