Rejsekammerater

Står du og overvejer at tage på en backpackerrejse inden for den nærmeste fremtid? Hvorfor så ikke finde en rejsekammerat, som også deler samme interesser og ønsker.

Backpacking giver dig mange spændende og oplevelsesrige dage, og der er stor chance for at møde en masse nye mennesker undervejs på din rejse. Derfor kan det også være en god ide at finde en rejsekammerat inden afrejse, så du ikke rejser og føler dig helt alene. Vi giver dig her nogle tips til at finde den perfekte rejsekammerat:

Find den perfekte rejsekammerat?

Det kan være svært at definere hvad den perfekte rejsekammerat er, men det er vigtigt at i nogenlunde deler de samme interesser og ønsker.

  1. Interesse og ønsker: Start med at find nogle som deler de samme interesser og ønsker som dig. Det er vigtigt at i ønsker den samme form for rejse og også hvilke destinationer man ønsker at besøge på rejsen.
  2. Lær hinanden at kende inden afrejse: Det er vigtigt at lære hinanden at kende inden man rejser, da man kan være vidt forskellige som person. Det er vigtigt at man som rejsekammerater har en god kemi, da det ellers godt kan blive en meget lang rejse. Det er en god ide at have nogle aftaler på plads inden afrejse, som f.eks. forventninger, interesser og ønsker.
  3. Fordele: En af fordelene er klart at man ikke føler sig alene når man rejser. Dog er det vigtigt at man stadig er åbne overfor at møde nye mennesker, så man ikke hænger sig for meget op af sin rejsekammerat. Som backpacker handler det også om at finde nye venner med samme interesser.
  4. Ulemper: Med en rejsekammerat kan man godt føle man har lidt begrænset frihed, idet man skal tage hensyn til deres ønsker også. Derudover er det også en ulempe hvis kemien er knap så god som man følte, og der derfor kan opstå nogle konflikter undervejs.

Hvor skal vi rejse hen?

Der er et væld af muligheder af lande du kan besøge undervejs på din rejse med en rejsekammerat. Det vigtigste er at i som rejsekammerater bliver enige om, hvor i ønsker at rejse hen. Vi kommer her med nogle tips i bør tænke over inden afrejse:

  • Find destinationer og lav ruten inden afrejse
  • Kig på budgettet
  • Mød hinanden et par gange inden afrejse og find ud af om i har god kemi
  • Snak om hinandens stærke sider og svage sider
  • Køb evt. rygsæk og udstyr sammen inden afrejse, hvis det er første gang
  • Tjek op på Udenrigsministeriet rejsevejledninger for jeres destination

Vi håber at du lykkedes med at finde den perfekte rejsekammerat, og så håber vi at i får en fantastisk tur uanset hvor rejsen går hen. God tur fra alle os fra backpackerplanet.dk 🙂

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account