Rejser til Thailand

Thailand er en meget populær destination at rejse til, og det er der mange gode grunde til. Thailand er et ferieparadis uden lige med frodige regnskove, alverdens dyrearter, skønne sandstrande og azurblå have. Du kan vælge at opleve Thailand med rygsæk eller blot med kuffert.

Thailand er et land med azurblå have og smukke klippeformationer.

Bangkok

Bangkok er et must at besøge. Bangkok er hovedstaden i Thailand og er kendt for sine smukke templer, kaotisk trafik og mange markeder med alt fra mad til souvenirs. Det kan være svært at finde ud af hvilke seværdigheder der er “must see” i Bangkok, men vi giver dig her vores bud på hvad man bør se:

  • Wat Arun templet: Wat Arun templet er et af de mange buddhistiske templer i Bangkok. Templet ligger lige ud til floden “Chao Phraya”, som er floden der løber gennem byen. Her vil du møde et meget smukt tempel og have med smukke blomster.
  • Longtailboat på klongerne: Her mærker du virkelig den store forskel på det moderne Bangkok med store højhuse, til faldefærdige hytter. Det er en stor oplevelse man ikke bør være foruden, og man mærker også, hvilken venlig befolkning thaierne er.
  • Lumphini Park: En af de lidt mere atypiske seværdigheder som vi selv har oplevet er Lumphini Park. I den store park i hjertet af Bangkok har du mulighed for at opleve varaner. Varaner er små krokodillelignende dyr, og er som udgangspunkt ikke farlige for mennesker.
  • Damnoen Saduak floating market: Det flydende marked som vi selv har oplevet er Damnoen Saduak floating market, som ligger cirka 1,5-2 timers kørsel fra Bangkok. Her anbefaler vi at man booker en guide og en chauffør for en dag, så man oplever markedet ligesom de lokale.

Krabi

Krabi er også en meget populær destination for turister at rejse til. Du kan flyve direkte fra Bangkok til Krabi/Phuket på lidt over en time. Der er mange spændende ting at opleve i Krabi og vi giver dig her vores bud på spændende seværdigheder:

  • Bådtur til de omkringliggende øer: Krabi er kendt for sine meget smukke øer. Nogle af de mest besøgte øer er Phi Phi-øerne, Maya Bay, Bamboo Island og James Bond Island. Sidstnævnte er opkaldt James Bond Island, en af filmene blev optaget på denne ø.
  • Monkey Trail Ao Nang: Denne sti snoer sig gennem junglen med udsigt til det azurblå hav. Her er det populært at tage hen for at se fritlevende aber, eller for at se den smukke solnedgang om aftenen.
  • Krabi Town Night Market: Kendt marked som åbner om aftenen, hvor du kan købe alt lige fra thailandske snacks til souvenirs. Her er ikke den ting du ikke kan finde, og er du sådanne ting, så kan du bruge flere timer her.

Khao Sok National Park

Khao Sok National Park regnes for at være en af verdens ældste regnskove som står tilbage. Her er ikke ret turistet, og det bemærkelsesværdigt, når området er så smukt og frodigt som det er. Vores anbefaling til dig der vælger at ligge turen forbi nationalparken under din rejse til Thailand:

  • Elefantreservater: Khao Sok er kendt for sine elefantreservater. Her får du mulighed for at bade med elefanterne, og mange steder kan du også fodre dem.
  • Junglevandring: Junglevandring er meget spændende, og her har du mulighed for at opleve alverdens dyr på meget tæt hold. Du har en guide og en “ranger” med, som som sikre at de farlige dyr ikke kommer for tæt på jer. En oplevelse uden lige.
  • Kajak på flod: Du har mulighed for at komme ud og opleve nationalparken fra vandsiden. Her er der både mulighed for at sejle i kajak eller på bambustømmerflåde.

Obs: Hvis du mangler en rejsekammerat, kan du søge en på vores side. Husk solbrillerne! Der er mange solskinstimer i Thailand. Vi håber at det gav dig lidt inspiration til din rejse til Thailand, og håber at du får rejse du aldrig glemmer! 🙂

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account